![]() |
Haram olsun-Beyaz Melek http://img107.imageshack.us/img107/3442/4515623se3.jpg Beyaz Melek filmine destek vermeyen Kültür Bakanlığı'na çok kızgın olduğunu söyleyen Kırmızığül ""Türkiye'nin en iyi oyuncuları beğendi Kültür Bakanlığı beğenmedi" dedi. Kırmızıgül, Bakanlığın kendisine destek vermemesine rağmer Kültür Bakanlığı'nın bu filmden para kazandığını belirterek " Sen bana vermiyorsan benden de para alma... Buradan Kültür Bakanı'na sesleniyorum, alıyorsanız o parayı haram ediyorum" dedi. |
filmi izleyenler,yorumlarını da yazsınlar lütfen |
valla ben filmi izlemedim ama isleyenler çok ama çok begenmiş ben gitmeyı duşunmuyodum ama herkes o kadar övdü ve etkilenmişki kesinlikle izleyeceğim kültür bakanıda nedem begenmemiş onuda bilsekkk keşke |
islemedim ama fragmanından harika bi film olduğu belli...kimse mahsun kırmızıgül den böyle bir film beklemiyrdu |
en kısa zamanda gidicem izlemeye bende mahsun kırmızıgül yaptığı için gitmek istemeyenlerdenim ama çok övgü aldı merak ettim fragmanlarıda çok güzel gözüküyo ve en önemlisi muhteşem bi kadrosu var ama kültür bakanının bu filmide neden beğenmediğini merak ettim |
izlemedim ama çok beğenildiğini duyuyorum |
dün gittim. harika bir film. Bir paket selpak bitirdim ağlamaktan. anne baba sevgisi taşıyan herkesin beğeneceğini düşünüyorum. |
güzel d,yolar ama bilmiyom gidip bakıcam |
Dvd sini bekleyeceğim:) |
SÜPEr bi fLimdi ağLAmaktan Bi haL oLdum.... |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |