![]() |
'Beşiktaş filmi' geliyor ! Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Beşiktaş filmi yapmaya hazırlanıyor. ''Sırf Beşiktaş filmi yapmak için Beşiktaş filmi yapmam'' diyen Demirkubuz, ancak Beşiktaş'ı konu eden, onun ötesinde bir meseleyi anlatabileceği bir hikaye üzerinde çalıştıklarını söyledi. Her fırsatta Beşiktaş takımı taraftarı olduğunu dile getiren Demirkubuz, Beşiktaş'ın kendini diğer kulüpler gibi ifade eden bir takım olmadığını, Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan değerlerin biraz daha farklı olduğunu söyledi. Beşiktaş'ı konu edinen filmi ne zaman çekeceğini bilmediğini kaydeden Demirkubuz, "bir Beşiktaş filmi gibi bir şey değil. Sadece içinde özveri, fedakarlık, karşılıksız sevme, acı çekmeye duyulan ilgi barından bir film olacak ama Beşiktaşlılık burada konu edilecek. 'Kader'den farklı bir film olmayacak" dedi. |
inş güze4l bir sey yaparlar |
Yanılıyorsam siyah beyaz ölüm yaşamdı.. Ama en büyük filmi MEHDİ olacak.. HEPİMİZ MEHDİ'yiz... |
inşallah güzel olur. bu 2008 yılında gösterime girecek olandan farklı değilmi? |
Büyük bir yönetmen ve koyu bir Beşiktaş aşığı olan Zeki Demirkubuz mutlaka Beşiktaşıma layık olacak güzellikte bir filme imzasını atacak.Büyük bir merakla bekliyorum. |
guzel haber teşekkurlerrr |
sabırsızlıkla bekliyoruz... |
oley gişe rekorları kırcaz desenize:D:D |
herhalde 3-4 defa giderim. |
b ekloruzzzzzz |
insallah yurt disindada cikarrrr sabirsizlikla bekliyorumm |
DVD'sini saklarım kesin.. Hadi bakalım hayırlısı.. |
vaayy çok merak ettim şimdi hee merakle bekliozz hade bakalım |
SABIRSIZLIKLA BEKLIOZZZ :):) ve merakla |
bekliyoruz |
evet beklioruz hep beraber :) |
heyecan verici ihtişamla bekliyorum... |
siyah beyaz film gibi biraz gerceklesiyor vay be hellal olsun emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum |
GÜZEL BİLGİ TEŞEKKÜRLER |
hadi çabuk olun |
bekliyoruz beşiktaşk... |
haydi beşiktaş bekliyoruz we seviyoruz:congrats: |
sabırsızlıkla beklicezz ve gişe rekorları kırcaz eminimm güzel bi film olması ve diğerlerine parmak ısırtmasını temenni ediyorum:) |
diğer takımların çektiği gibi belgesel tadında bir film olmayacakmıs... kendi tarzında besiktaşa yakısır bir olacağından eminim... |
inşallah güzel bir şey olur...çabuk olması daha iyi olur |
inş..diyelim çok iyi olur.. |
bizde oynucakmıyız ????? :D |
süper bi haber bu en kısa zamanda çekerde izleriz inşallah |
farkımız dimii Gişe rekoLarımı biz ne rekorLar kırdık.... hepimiz bir aileyiz... |
sabırsızlıkla bekliyoruz. |
Türkiye`de Saat: 20:03 . |