![]() |
Osmanlı cum.gittim devre arası olmadan çıktım müthiş saçma bir film,Muro kravatsız takım elbiseli kesime hitap ediyor zaten sadece frgamandaki kısım varmış gerisi boş diolar,Arogta ise beklenti çok yüksek olduğu için mükemmel bir film olsa bile tatmin olmayacaktı kimse ama ben beğendim vasatın altı bile olsa tekonolojisi ve güncel esprileriyle en iyisi arog derim |
Sonuna kadar Arog 2 filmede gittim . Arog Goradan ivdeikden Muro dan iyi bence Muro yu dün izledim o kadar güzel degil . Bence aile filmi degil zaten . İvedige aile filmi degil diye kızanlar Muro ya da aynı muameleyi göstermelidirler... |
benm abim bir muro fanıdır öle sinemadn anladığı fln da yoktur yani tipk böle filmleri begeneck zevki olan biridr ama o bile muroyu beeğnmedi.. Gerksz bir film dedi ! zatn cemyılmazın emeğine yakışmıor bu karşılaştırma arog .. 2 ayda çekilen bir film deil! ne recep gibi ne muro gibi kıyaslanması bile çok saçma!! |
ben her ikisinide izledim arog hiç gusel degıl coq sıkıcı bı fılm olmus muro daha gusel bence |
yarın arkadaşlarla aroga gidecez muro güzel mi? ona göre gideriz belki :):D:D:D |
cem yılmaz cok büyük yetenek ama muro bence |
Alıntı:
|
wadıyı ızLemememe (umarım dogru yazmısımdır :D:D) ragmen muro :D:D cok merak edıyorum :D:D |
arog vasattı..hap-maymun-rıdvan dilmen, beni güldüren bu 3 kareydi.milletin övdüğü kadar yok.ivedik çok daha komikti. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:22 . |