![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |    
 AbiLerim abLaLarım dAha öncedenn ilk kıtayı yazmıştım ama konuyu buLamadım burdan devam ediyorumm ( Beste Bana Aittir İnş. Beğenirsiniz )      ____________________________________ BEŞİKTAŞIM AŞKIM BENİM TEK GERÇEĞİM SENSİN BENİM HERŞEY YALAN OLSA BİLE BEN YİNE SENİ SEVECEĞİM KARŞILIKSIZ AŞKIM SANA SEVİYORUM İNADINA NE fenere NE cimboma AŞKIMIZ BEŞİKTAŞA ____________________________________  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     çok güzel olmuş yüreğine sağlık kardeşim     |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     gzl    
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     güzelmiş  ellerine saglık ama büyük harflerle konu acmıyoruz    
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Ellerine sağlık ama bu güfte yani söz...Bestelenmiş halini de duymak isterim.Teşekkürler...    
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     cok gusel olmus kardesım bıde gusel bı melodı bulmak lasım bız kendımızce yapıorus ama sen madem besteledın sen melodıyıde ttuttur bakalım       ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/sizden-gelenler/62728-yeni-beste-super/   |  ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 27-05-2008 17:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |