![]() |
Besteler arkadaslar...Besiktasli taraftarlarimizin Beste konusunda en iyisi oldugunu hepimiz bilioruz.... Fakat benim bilmedigim nokta su:Hangi Tezahurat ilk Bizden Cikmistir.Bilenler bi zahmet bildigi kadar yazsin |
Hepsiiiiiiiiii ............ !!!!!!!!!!!!!!!! |
Genelde öyle yani biz yapıyoz onlar çalıyo .. tam olarak bende bilmiyorum ama biri çıkıp yazar nasıl olsa :) |
ONLAR YOKKEN BIZ VARDIK... yani hepsi bizim! |
anelka ya bile beste yapamıolar bunlar ancak inleyen nameler yaparlar puhaha zten ne yaparlar şak die cvbı hazır güzeller güzeli oglanlar taş attık karıköy e aziz cıkdı :):) |
yok yani sirayla sayabilen yokmu aramizda |
Ya Ezikler iice abartmisti calma isini, saniyorsam Malatya macinda "FRANSADA DOGDU MÜSLÜMANDA OLDU HELAL OLSUN SANA NICOLAS ANELKA" diye Tezahurat yapmislardi... cok oluyo yanliz |
Valla ezik milleti işte her zamanki hırsızlıklarına bir yeni halka daha eklediler.O yüzden ben yadırgamadım.Onlardan uzak değil yani böyle hırsızlık vakaları ... |
en sonunda BJK tirbününe gelıcekler abı be 1 tezahurat be yolumuzu bulalım hadı be abılerım be tezahuratımız yok abıcım be nolur be dıe yalwarıcaklardır:D |
bizden tezahürat dilenecekleri gün yakındır |
tezahurat yazmak ... bunun için aşk lazım, yürek lazım. tezahurat yazmak kadar yapmakta önemlidir. bunun için de aşk lazım yürek lazımdır. biz yaparız çünkü bizde aşk var yürek var. millet çalar çünkü yazacak yürek ve aşk yoktur onlarda. çalsalarda yapamazlar çünkü bunun için de aşk ve yürek lazımdır. YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH-BEYAZDI ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZ Kİ |
çarşı bir tribün grubu değildir, çarşı bir ruhtur... |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |