![]() |
Kartal Gol Gol Gol (dünya Rekoru) Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport'un duyurduğu haberde 132 db sınırına çıktığı belirtilen Beşiktaş taraftarlarının 'Kartal Gol Gol Gol' tezahüratı kendi dalında yeni bir rekor kırdı. Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmanın ikinci yarısının ortalarında takımına destek veren Beşiktaş tribünleri daha önce Liverpool - M. United karşılaşmasında kırıldığı açıklanan ve yüksekliği 130 desibele ulaşan ses rekorunu tarihe gömdü. Eurosport televizyonu Beşiktaş taraftarının kırdığı bu ses rekorunu normal bir ses ile ancak 140.000 kişi tarafından çıkartılabileceğini belirtti. |
bu haber 4 aydir wardir |
biliyoruz.sadece bu eşi benzeri görülmemiş olayı bir kez daha herkese hatırlatalım dedik.alem taraftar görsün!!!! |
Bu Haberden Çıkarmamiz gereken ders nedir 1 Beşiktaşlı 5 ezige bedel demektir :) 140.000/30= :p filan işte hesaplarsak eziklerin 50bini bizim 5binimiz kadar ses cikaramiyor :) |
lıverpol maçında kimbilir kaç kişi bağırdı bizde ise yalnız kapalı yani 8- 10000 kişi arada çok fark var |
yeni mi geldi aklınıza 4 aydır yayınlanıyo |
ama yinede güzel bişi rekor süper |
England The Guardian newspaper Best Of Carsi -------------------------------------------------------------------------------- Turkish Club Besiktas fans call themselves carsi and there is no doubt which Turkish team have the best and most strident and endearing songs: ''got no money, no car, not even a slut to ****/but i don''t care/ because we are carsi, kings of the world.'' or: ''got no money for the bar/too ugly to pull a girl/no charisma to cut a cool image/but we belong to besiktas, so **** the lot of you.'' the club colours are black and white: ''white-black, life-death'', read the banners. |
bu sesi sadece biz 10 bin kişi ile çıkarttık 140 bin kişiyle biz evrenin rekorunu kırarız bea :D |
böyle bir rekorda şanlı beşiktaş taraftarına yakışır dimi arkadaşlar |
tarihte bizde rekorda bizde |
rekor bize yakisir. |
Alıntı:
|
rekorun böylesi |
turkiyenin cogu stadina girmisimdir ama hic carsi grubu gibi tezahurat yapanini gormedim bir bjk li olaraktan gururlanyorum ama o anda orda olmadigim icinde uzgunum |
Alıntı:
|
Beşiktaş herzaman ilklerin takımı... |
evet aynen öyle canim |
bu zaten normal olağan şey ki şünkü taraftar BEŞİKTAŞ'ın taraftarı ve her biri ayrı ayrı BEŞİKTAŞK'ıyla tezahurat ediyor...bukadar basit bu rekor da böyle bir taraftara yakışırdı... |
zaten rekor kırmak ve herkesten 1 adım önde olmamızdan belli yani bu olay biz beşikataş alayıyız unutmasınlar herkes takımı yenilince kötülerken maça gitmezken biz yenilsekte stadı doldurmayı bildik önemli olanda yenince yanında olmak deyil yenilincede yanında olmak gerekir |
bu rekor bizze yakışırdı ztn hakedenin oldu yarın gayse macında 150 desibel ckaralım ne dersiniz?? :D :D |
Bildigim pek cok TakIm var Sevdigim bir Kartalim var Filelerde kac golün var Dayanamaz sana rekorlar! |
bütün dünya öğrenmiş ne büyük taraftar olduğumuzu,herkeze kapak olsun bu kapakkkk.. |
alayına gıder ulenn dunyada yok bızım gıbı taraftarr:) |
England The Guardian newspaper Best Of Carsi -------------------------------------------------------------------------------- Turkish Club Besiktas fans call themselves carsi and there is no doubt which Turkish team have the best and most strident and endearing songs: ''got no money, no car, not even a slut to ****/but i don''t care/ because we are carsi, kings of the world.'' or: ''got no money for the bar/too ugly to pull a girl/no charisma to cut a cool image/but we belong to besiktas, so **** the lot of you.'' the club colours are black and white: ''white-black, life-death'', read the banners. __________________ çarşı düşmanlarına kapak olsun.eserede helal olsun alkışlamak lazım |
Yani Sasirmadim Ki Rekor Bizimdir Bizim Kalacaktir! |
DÜN aksamki basket macında agladık ya sevincten bjk ruhu budur ıste ya futbolcularımızın bazıları ay sonu bankamatık e gıdıp kartı sokmaktan para almaktan baska bıse dusunmuyorlar bız ferdınand ları rızaları gökhanları BABA HAKKILARI ıstıyoruz biz paragözleri istemiyoruz |
her zaman heryerde enbuyuk besıktas bunu boyle bılın carsı aleme karsı |
kaınatın gercegıdır besıktaslılık ben boyle bıldım besıktası olsun be sereflı ıkıncılıklerımızı sevdık serefsız sampıyonluklarımız olmasın dıye |
hayatım yanında bıtsın tukensın.... kartal sensız oleceksem eger ........bır avuc cakala boyun egmektense.......... bır omur ucarım gokyuzunde aska ınat GEBZELİ_CARSI gereksız transfere karsı |
rekor nerede ÇARŞI orada o kadar |
valla bizim taraftara yakisir ya zaten tr de kac taraftar varki bjk taraftari gibi EN BUYUK BESIKTASSS GERISI TRASSSSS |
Kendi Rekorumuzuda Kiralim Bu Sene Eziklere Nasip Olur Gene Herhalde |
yok ellibin kişilik stadları varmış falan.Zaten özellikle avrupa maçlarında sesleri çıkmıyor.250000 kişilik stad yaptırırlarsa belki,bir ihtimal bizim atmosfere yaklaşabilirler. |
Türkiye`de Saat: 20:30 . |