![]() |
İşTe Aşk İşTe Beşiktaşk.... Varsın tarih göstermeyiversin 2007 yılının şampiyonu olarak seni *BEŞİKTAŞ*' ım... Ben, *SEN*i, tarihler seni şampiyon olarak gösteriyor diye sevmedim ki... Ben, senin içimi çoğunlukla zindana çeviren *SİYAH *ın, nadir de olsa aydınlatan *BEYAZ *ın için sevdim... Ben sana hep *AŞK* dedim BEŞİKTAŞ, mutluluk kaynağım demedim ki sana... Sana,"beni mutlu et" de demedim... Bana seni soranlara, senin için *AŞK* dedim, *SEVDA* dedim,*İNANÇ* dedim,* HIRS* dedim,*ÖZLEM* dedim,*KAVGA* dedim,*İSYAN* dedim... Seni hiç sevmediğim kadar seviyorum BEŞİKTAŞ' ım... Ve geçen her gün, hiç sevmediğim kadar sevmeye devam edeceğim... Ve sana yemin ediyorum ki DÜNYADAKİ EN BÜYÜK SEVGİ SEN OLACAKSIN dünya döndükçe... *Hiçbir ana bir yavrusunu, hiçbir Ademoğlu bir Havva'yı sevemeyecek benim seni sevdiğim kadar...* senin, sevenlerin içine siyahını zift gibi,zindan gibi çökerttiğin yeşil sahalara inecek olursam, O puan farkı 8 değil 88 de olsa Bu sene şampiyon göremesem de seni... *SEVDAMI* da, *İNANCIMI* da, *İSYANIMI* da, *HIRSIMI* da, KİMSELER ALAMAYACAK ELİMDEN... ve biz biliyoruz ki; *Aşk Bizim, İsyan Bizim... Gelecek de Bizim...* (alıntıdır) |
var mı böyle büyük aşk,teşekkürler onur |
harika ötesi bişe yaaa onur süpersin.. yazanın yüreğine sağlık |
süper bi yazı,sağol |
ELLERINE SAGLIK güzel olmus |
çooook güzel olmuş:),yazanın yüreğine sağlık.. |
cok güzel |
ve biz biliyoruz ki; *Aşk Bizim, İsyan Bizim... Gelecek de Bizim...* süper olmuş. tşkk..ler paylaşımın için |
Ve sana yemin ediyorum ki DÜNYADAKİ EN BÜYÜK SEVGİ SEN OLACAKSIN dünya döndükçe... |
gerçekten yazanın yüreğine sağlık çok güzel ifade etmiş saol paylaştığın için |
Türkiye`de Saat: 10:33 . |