![]() |
ŞAMPİYON KADRO (İddia ediyorum bu sezonun en flaş tezahüratı olacak) Öncelikle melodisini söyleyeyim, Hector'un Rumba adlı parşası. Bu parçaya aynen şu sözleri oturttuk mu ortaya süper bi tezahürat çıkıyor: Haydi Kartal'ım haydi, At golü, coştur bizi, Siyahın pas, gol beyaz, At golleri, tarih yaz, Haydi tarih yaz. Rüştü, Toraman, Deli İbo, Cisse, Tello, Ricardinho, Nobre, Bobo, Delgado, İşte şampiyon kadro, Şampiyon kadro!! Sonunda ve kıtalar arasında o o o sözleri olacak tabi! Beşiktaş'ım bu tezahüratla coşar yaaa! ALEN Kardeş gör bu tezahüratı. İnönü'de hep bir ağızdan bu tezahüratı söyleyelim. Eğer Hektor'un Rumba adlı şarkısını dinlemek istiyorsanız link: RapidShare: 1-Click Webhosting |
fena değilmiş gerçekten tşk |
güzel gerçekten ama uzun sanki biraz meledosi ne bunun |
Hep Bir Ağızdan Dağılır Biraz.. Birde Oyuncaların İsmi İle Olmaz İsmi Olmayanları Ayırt Edemeyiz |
Alıntı:
|
Rumba Rumba Yılın Parçası :D Ama İşte Biraz Hızlı Kaçar ve Stadda Ses tek bir ağız gibi olmaz |
Alıntı:
|
Hmm Ama ya sözlere tüm futbolcuları koyalım yada futbolcu ismi olmaz adı gecmeyenler nolcak? |
Aslında bu tezahüratın nasıl oluştuğunu da sizlerle paylaşayım. Ben Tokat'lıyım, Tokat'ta oturuyorum. Doğal olarak Beşiktaş'ımızın öyle her maçına gidemiyoruz. Geçen sezon Sivasspor'u Sivas'ta 1-0 yendiğimiz maç için 5 arkadadaş Tokat'tan bi araba kiraladık, maça gidiyoruz. Hatırlarsınız o gün de Sivas'ta felaket yağmur var. Yolda giderken arkadaşın biri bi cd taktı, bu şarkı çalıyor. Tabi biz de Beşiktaş'ımızın maçına gidiyoruz ya, çoşku had safhada, başladık bu müziğe Beşiktaş'la ilgili sözler uydurmaya, derken bu tezahüratın ilk kıtası yani (haydi kartalım haydi diye başlayan) oluştu. O gün bugündür arkadaşlarla ne zaman buluşsak bu şarkıyı açar bu tezahüratı büyük bir coşkuyla söyleriz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
öyle bak olabilir ama bir ses kaydı yapın koyun bakalım :D |
güsel olmusss... aslnda bnm aklma da su bengunun korkma kalbim sarkısı var ya onnla bisiler gelio ama tam oturtamadm bi de accık ayıp gibi oluyo.. hani baslıo ya seytan msn melek msn...die ordan:) |
Alıntı:
|
eline sağlık çok kötü sayılmaz |
gercekten guzel olmus denedim |
Alıntı:
|
alen abi duy duy söyle bunları sıtatda |
hmm gerçekten hoş bişeye benziyor:) |
BABA İİ OLMUSTA HERKESN DE DEDİGİ GİBİ HEP BİR AGIZDAN SOLENMESİ ZOR BİRAZ AMA BİZİM TARAFTAR BUNU DA YAPAR |
Türkiye`de Saat: 18:37 . |