![]() |
inönümüzün atmosferi hiç bir takımda yok bence gurur duymalısın 50 bin kişilik stadımızın olmasını istemem ben 35 bin kişilik inönü stadı daha mantıklı olimpiyat 70 bin kişilikt noluyo |
biricik sevgilim bjk sen 90 dk bjk izledinmi diye sormuşsun bence çok yanlış bir soru izlemesem bu besteler bu aşk orataya çıkmaz...BEN CİSSE KÖTÜ DEMEDİM SADECE ARTIK AVRUPADA REKLAM YAPMANIN ZAMANI GELDİM DEDİM.... |
zaten herkes cıkıp kendi aralarında bölünüyo diyip duruyo sinirlerimi tepeme cıkarıyolar..bu ortamda pek hos olmamıs..bnce hala birlik beraberlik icinde oldugumuzu belli eden bi beste olsa daa ii olurdu ;) sakın yanlıs anlamayın biz her zaman omuz omuza yanyanayız bundan bi suphem yok..;) |
50 bin değil 55 bin değil yapmışken 60 bin kişilik adsam gibi bi stat yapmak lazım eski açığın 100 de 90 ı kullanılmöıyor kullanılan yerlerde hemen hemen nerdeyse rakip oluyo zaten bide fb stadına bakın 60.000 kişilik stat lazım her türlü doldururuz |
abi inönüyü büyültemiyorlar boş boş beste yapmışsın:S:S |
kardeşler onlar 55 bin kişilik stad değil isterse 100 bin kişilik stad yapsınlar tıklım tıklım doldursunlar yinede inönüdeki atmosferii kimse yaşayamazzzz |
link mefta olmuş sözleri beğenmedim açıkçası. |
inonu gibisi yoktur arkadaslar istersen 10 000 kisilik olsun |
begenmedim inönü gibisi var mı be .. |
İNÖNÜDEN ÇOOOK MEMNUNUM YENİ STAD İSTEMİYORUM YAPILSA BİLE AYNI İNÖNÜ ŞEKLİNDE YENİ Bİ STAD OLSUN İSTERİM |
Türkiye`de Saat: 00:09 . |