![]() |
özürlü ezik şarkısı şu sıralar bazı tv lerde çıkan şarkıyı ben uyarladım böyle inşallah beğenirisiniz her keranede fener her otoyolda fener her zaman duran arabaya en önde gider her vuruşta bir adım öne gider (söz:berkhan) |
süper ellerine saglık:D |
valla ilk dinleyince öldüm gülmekten bende bu şarkı geldi aklıma |
hehehe saol kardes güzel olmuş :D |
guzel guzel!!! |
diline sağlık süper olmuş |
cok guzel tbrler |
saolun kardesler sizleride beste yaparken görmek isteriz |
harikaaaaa |
guzel hep uyduryun ama kufursuz olrusa daha iyi olur |
Alıntı:
|
bravo karabey |
cok güzelbravo |
:) güzelll |
ya o kadar ezikler ki kendilerini dahda aşşağılara indiriolar şarkıyı dinleseniz çok gülersiniz valla |
hehehhe guzel olmus agzina saglik |
eğer bir gün gelmezsem bilki öldüm ama üzülme kabrimde böceklere ismini öğretirim BEŞİKTAŞIM. (BU NASIL AMA):rolleyes: |
bende uydurdum bitane delikanlı adam renkli takım tutmaz sinir etmeyin adamı gelin hepiniz beşiktaslı olun |
delikanlı adam renkli takım tutmaz sinir etmeyin adamı gelin hepiniz beşiktaslı olun nasıl ama iyi uydurdum dimi |
Sevdamız uğruna canlar verdik biz ; siyahın zindan olsun beyazın aydınlık; herkese nasip olmaz beşiktaşlılık kardeş cok guzel olmus aslında bıraz soz yazmak ıcın beşıktaslılık ve ıckı yeter bence oyle |
Alıntı:
|
parmaklarına klavyene sağlık usta |
rallarını asmasak ii olacak moderatör böle yaparsa biz ne yapmayalım...... |
saolsın ellerine sağlık |
dikkate elırsanız sevinirim Ben forumda ''LAN'' ifadesini kullandım diye yapmadıgınız kalmamıştı berkhan bey.kınıyorum sizi.moderatör böle yaparsa normal üyeler ne yapmasın. |
adu berkhan bide mod olucaksın hll olsun kardes...adam burda lanlı konustu die demedinizi bırakmadınız...aynen dewam et kardesim... |
süper ya:D:) |
:D :D :D puhahahahahaha süpperrrrrrrr |
:D :D puhahahahahaha süpperrrrrrrr |
içinde fenere karşı olan her tezahürat güzeldir helal sana |
malın önde gideni desene suna |
güzelmiş sağol berkhan abi |
TEŞEKKÜRLER |
Türkiye`de Saat: 21:44 . |