![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Sohbet Araçları Bu Bölümde Msn Yahoo Skype mIRC gibi programlarin püf noktaları hakkında bilgiler verilir. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ßéŋ çıŁdırmıŞ şåirŁériŋ titRéyéŋ √ mısråŁårıŋdå ♠ √ båhSéttiqi o péRi ßak ..! Gidiyorum İşte.. ßak ![]() ßeni 0nca Yıpratırken ßu Aşkın Son Nefesini Vereceqini Hiç Tahmin Etmedin .. ßen İncinmezdim ![]() ![]() ßu Yüzden ßana YükLenmeLiydi Aşkın Tüm Suçu Ve FaiLi ßen 0LmaLıydım .. ßütün Aşk Süsü VeriLmiş CinayetLerin ..· · · xº×ºxº×ºxº×ºxº×ºx · · · her a$k kendi masaLını yarattı .. Seni periLere.. ßeni kaf dağının ardIna attı ! Anlamını yitirmiş bir cümleyim ben Toparlanıyor yeni kelimeler Kime ait olduğunu bilmiyor Rüzgarlara bıraktığım deli kader Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde * Kalbimde hızlı bir hareket Kulağımda meşgul sesi Dudaklarımda adın Düşlerimde bir çocuk.. nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк.? nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı.? ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini.? Ama çok uzaktasın;yoksun işte!!! Sen yokken ben yaşasam ne çare? Bu hayata elveda! artık bu son veda!!! Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan ! Gökyüzüne bakarmısın ay bitane Bu aLemde sen bitane İnan benim kaLbim oLsa yüz bin tane Haykırırdım çığlık çığlık yine Sen Sen Sen diye..... Gökkuşαğı'м γσk aятık SσLdu яєηkLєriм Hєяkєz qiттi Hєяşєγ biттi Şiмdi bıяαk beηi baηa KαγbσLduğuм γαLηızLığıмα... уαrını вiLмέм υnυт Dünü^^' ç0cuğum beLkibu yüzden aşk bana büyük geLdi.. Bırak... sorma! Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın Aşk de nefret de ne dersen de.. Mυτlυ кαl dεмεчεсεgίм нαчαт ѕεиίи. İlgίlεимίчοгυм. . Dεdίgίм gίвί şίмdi ѕεиίи αdιиιи üzεгίиί ςίzίчοгυм. . Ѕöчlεчεсεкlεгίм вίттί. . Мαѕαlιм ίѕε нίς вαşlαмαмιşтι zαтεи. ! Şίмdί göгεвίlίчοгυм.. Hαngi Günαhın вedelini ödєттιn вαnα.. Hαngi Sebeρ Sebebiмden Eттi вeni ? iкiчє вöłünмüş вυ dünчα .. вiя чαяıѕı нüzün öвüя чαяıѕı нαzαn .. kendim giderim yarınlarıma`` $u$ pRénsés ; kapan içiné .. Kus pRénsés ; haykıR néfRétini.. Git pRénsés ; yok oL ßu Dünyadan .. Çékmé Dünyanın KâhRını ..! Yorma kendini b0şuna... Çaresi yok bu işin s0nu qeLmez néfretiN. ßoş umutlarımı boş kovanlara doldurdum.. Acemidir atışlarım.. Ben her aşkta KENDİMİ VURURUM... !
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |