![]() |
belki 30 tane iyi yönünüz var ama 1 tane kötü yönünüz var ki 30 u bir araya gelse o yapmaz :D |
Alıntı:
|
ztn topu topu 30 iyi yönümz var (: |
> 15- Birbirimize beklenmedik eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. hayatın anlamı bu eşek şakalarında:D:D:D |
en güzeli de kel olmamak :D |
Alıntı:
eminmisin öğrenmek istediğine :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aaa bana mı diyorsun cesaretin varmı diye söylerim tabii :D:D En kötü yönünüz zaten bayan olmanız :D:D:D:D :girl: |
11- Genellikle istediğimizi almamamız için söylememiz yeterlidir.:D en gzl bu bence=) |
Alıntı:
|
neden 26? |
:D:D:D::D |
"İstediğimiz zaman ağLayabiLiriz" Çok doğru.:D |
çok teşekkürler gerçektende doğru hepsi:D |
> 12- Blue-jean'lerimizin çeşitli kısımları diğer taraflarına göre dengesiz > biçimde beyazlamaz. çok saçma ithamlarda olsa buna karşılık vermek istiyorum nerelrinin beyazladığını merak ettim doğrusu bizimkisi hadi beyazlıyor sizinkisinin çoğu zaman al al fotoları internette bence bu daha komik hadi buyrun burdan yakın ne diyosunuz acaba :D:D:D |
:D:D:D:D:D sustuLar :D |
:girl:resmen hakaret |
ne kadar seviyesiz yorumlar yapıyosunuz yaa..............bide soruyo ne diosunuz diye |
ya böyle yorumlarda olack tabi herkez bir seviyede deil yadırqamamak lazım!!! |
de gittsin morug bunları yapan a ben bayan demem :D anladın seni kankaa laflara bag :d isteseler .. dee felandee .. cart da curt da ... :D nese germiyim :D sevimli jeneferlarımız bizim :D |
Alıntı:
|
hmm....21.maddeden anladığımıza göre TÜMER maçlarda yaptığı kavgalar delikanlığından değil AĞIR ABLALIĞINDANMIŞ... BİZİ ASKERE GİTMEMEK UĞRUNA SATTI SANKİ ASKERLİK BU KADAR KÖTÜ BİŞY O ZMN BİZ NİE GİDİYORZ ?? SANKİ SNA AĞIR İŞ YAPTIRTÇKLAR ORDA.. FUTBOLCUSUN DİE KIYAK BİLE GEÇERLER SNA |
veee istediqimz her yerde ve her koşulda aqlayabilirz dınınınııı :) İşte bunu seviyorum :) |
:aetsch: |
Alıntı:
|
> 29- Kel olmuyoruz. Allahim ya :):) |
birde kötü yönünüdemi saysak :D |
Çirkin bile olsak kendimizi makyajla güzelleştirebiliriz.:D:D zaaa |
22- Hayatimizin hiçbir döneminde kravat takmak zorunda değiliz kravat takıyoruz ama yakında oda kalkıcak :D sağol :) |
27- Yürürken ceplerimizden bozuk para, anahtar, çakmak vs. > sesleri gelmez... ya bu genelde bende oluyor anahtar,para şıngır şıngır:Dsinir bozucu birşey:tongue: |
Alıntı:
|
> 18- Ayaklarımız kokmaz. yeme beni yaaaaaa :D |
Doğru söze ne denir paylaşım için teşekkürler.. |
Türkiye`de Saat: 08:07 . |