![]() |
Süpermiş Gercekten Tesekkürler... |
puhahaha super yaa ama sanki briaz uzun olmus:D:D |
süper yaa |
Bilmiyorum yayinlandi mi hiceger yayinlandiysa kusuruma bakmazsiniz insallah.Bir Ilkokul da FB li Ögretmen 1.Sinif Ögrencilerine sorar:Siz hangi Takimi tutuyorsunuz Cocuklar?Ögrenciler Kadin in Fb li oldugnu bildiginden hemen hep bir agizdan FB liyiz demisler.Yalnizca bir Kiz disinda.Ögretmen merak edip sordu:Sen hangi Takimi tutuyorsun?Kiz:BESIKTAS.Ögretmen kaslarini catarak:Neden Fener i tutmuyorsun?,diye sormus.Kiz:Benim sülalem de herkes Besiktas lidir.Bende onun icin BJK liyim.Kadin:Olur mu hic öyle sey.Eger bütün Ailen Deli olsa sende mi hemen Deli olursun?Kiz hic düsünmeden cevapladi:Hayir,Fenerbahce´li. |
hehehe çok süper yha :D:D |
Bu çok mükemmel ya...Deli olma ile eşleşelebilecek tek şey dir herhelde fb li olmak...ıyyy düşünmesi bile iğrenç |
çok beyendim güselll |
süper :D |
Paylasim icin cok tesekkürler! |
tşkler |
harika yaa.. çoook önce bi yerde okumuştm da unutmuşum:D bende çoğnluk gbi düşünüordm.. sonunu okuyunca aklıma geldi:D |
:D:D:D:D süperdii yaa |
valla süper yaaaa |
:D:D:D:D |
duymuştum ama yeniden okumak zevk verio insanahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifçok saol paylaştıın için |
Alıntı:
|
güselmiş saol:D:D |
süpermiş :) |
muhteşem paylaşım |
valla çok surukleyıcı:):):):):):):):) |
fevkaladee yaaa süpermişş |
hehe valla kardes saol ya fenerlilerin naisl biri oldugunu bir kez daha ogrendik brawo... |
heheehhehehe ! cok guzel saol ! x3 |
:D:D:D:D:D:D:D |
:D:D:D:Dçok süper ya sğl..:D:D:D |
zuhahahahah mükemmel :D:D:D |
HArikaaa:D:D |
Teşekkürler |
heheheh güzelmiş :D:D:D |
teşekkürler |
zuhahahaha süperdi yaa :D:D:D |
cok guzel tesekkurler |
çok iyiydi yaa...:):)): |
çok ama özzzz |