![]() |
Recep Çetin RECEP ÇETİN http://img235.imageshack.us/img235/4543/receptn3.jpg1965 yılında Sakarya’da doğan Recep Çetin, Sakaryaspor altyapısında futbola başladı. Sakaryaspor ve Bursaspor’da forma giydikten sonra 1988 Temmuz’unda Beşiktaş’a geldi. Siyah-Beyazlı formayı 10 yıl boyunca giydi. 274 lig maçında, 4 gol kaydetti. 4 Lig, 3 Türkiye Kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı, 2 Başbakanlık ve 5 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca, 5 Ümit, 7 Olimpiyat, 1 de Genç olmak üzere Milli formayı toplam 69 kez giydi. 1998-99 sezonunda Beşiktaş’tan Trabzonspor’a, bir yıl sonra da İstanbulspor’a transfer oldu. 2001-2002 sezonu başında futbola veda etti ve antrenörlük yapmaya başladı. 55’i Beşiktaş’ta olmak üzere 56 defa A Milli formayı giyen Recep, halen Beşiktaş’ın en fazla A Milli olan futbolcusu unvanını koruyor. |
Takoz Recepin attığı hiç bir gol unutulmaz sanırım az attı ama öz attı:D |
Alıntı:
|
canını yerim onun.canını dişine takardı. siz şimdiki takozlara bakın birde ;) |
cok severdik takoz recebi en azından şimdiklerden daha iyiydi :D:D |
Ne zaman patlayacağı belli olmayan bomba gibiydi , kırmızı kartla kardeş tıpkı nouma gibi... |
Alıntı:
helal olsunn...şimdiki takozlar kendi kalemize atmaktan beter ediolar malesef.. |
kimse yerini alamaz onun |
valla onun statdan disari attigi topu kim unutur ya hellal :D:D:D |
Hiç unutamadığım bir anısı şu: İngiltere milli takımıyla İzmirde yapılan Ve 0-0 biten maçta Garry Lıneker a taç çizgisinin önünde öyle bir çift dalmıştı ki Lıneker kendini 5 m kadar dışarda buldu.Sarı kartla kurtulmuştu belki ama Lineker bayağı sıkıntı çekti.Uzun bir süre oynayamadı. |
takoz her zaman yüreğiyle oynardı ve biz onu beyenmezdik ozaman yaptığımız nankörlüklerin sonucu belkide bu defanstaki saçmalıkbazı şeylerin kıymetini elimizdeyken anlayamıyoruz biz..oda benim hayatımda tanıdığım gerçek beşiktaşlılardan birisi..onun futbo zamanına yetiştimnasıl oyun oynadığınıda gördüm top geçer adam geçmez felsefesinide ozaman anladım..Bjk tv de bir röportajını izledim ve sevgim bir kat daha arttı ona..SEviler sana Takoz Recep !! |
Türkiye`de Saat: 16:55 . |