![]() |
tek kelime adam gibi adamdı helal olsun |
yanlış hatırlamıyorsam 2. lig de forvet oynamış ve gol krallığı var ama Beşiktaş ta 2 numaralı formasıyla vazgeçilmez defans oyuncumuzdu. Gerçek futbolcu. |
Milli formayı hakettiği kadar giyemedi.Ajax a 93 sezonunda deplasmandaki maçta kalede van der sar varken attığı golü asla unutamam.Çalımı basıp golü yazmıştı. |
ya şifo 2 numaralı formayı giymedi ki 10 numara |
şifo mehmet bir çok genç çocuğa yardımı da dokunmuştur ve eğitim vermiştir bir de en önemlisi benim için kızımın hocası olması dır şimdi marmara üniversitesi bayan takımında kızımın adı esra ama onu herkes ŞİFO nun kızı diye sesleniyolar buda kızım ve benim için gurur verici bir şey onunla yan yana oturmak aynı masada yemek yemek ve sohbet etmenin tadına vardım insallah şimdiki hayatındada geçmişi kadar kariyerli devam eder |
şifo hayatımda oluşturacağım 11 lerde herzaman yer alacak efsanelerden birisi fazla birşey söylemeye gerek yok aslında futbolcu yanlız saha içi değil saha dışındada nasıl davranılmasını bilmesi gereken bir insan..her haliyle efendi insan şifo mehtem herzaman gönlümüzde altın bi kalp çizili bırakmış efsanelerimizden.. |
Türkiye`de Saat: 01:59 . |