![]() |
Antalyaspor gol oldu yağdı.6-0 TFF 1. Lig'de, Antalyaspor kendi sahasında Mardinspor'u 6-0 yendi. Antalya Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip ilk yarıyı da 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda hızını kesmeyen kırmızı-beyazlılar sahadan 6-0 gibi çok farklı bir galibiyetle ayrıldı. Stat: Atatürk Hakemler: Efe Kalkavan xx, Cemal Bingül xx, Hakan Yemişkent xx Antalyaspor: Fevzi xxx, Uğur xx, Bieniuk xxx, Vahap xx, Şenol Can xx, Aytekin xx, Ertuğrul xx (Dk. 63 Eyüp xx), Serkan xxx (Dk. 74 Hakan x), Ali Zitouni xxx, Ufuk xx, Cenk xxx (Dk. 64 Serdar x) Mardinspor: Vedat x, Murat xx (Dk. 53 Sabri x), Mert xx, Koray xx, Erkan x (Dk. 67 Fatih x), Ercan x, Evren xx, Ahmet Kolcu xx (Dk. 56 Mutlu x), Levent x, Cevat x, Burhan x Goller: Dk. 11 (penaltıdan) ve Dk. 18 Cenk, Dk. 52 Vahap, Dk. 64 Ali Zitouni, Dk. 83 Ufuk, Dk. 90 Cevat (kendi kalesine) (antalyaspor) Sarı kartlar: Dk. 10 Koray, Dk. 55 Burhan, Dk. 72 Cevat, Dk. 87 Mutlu (Mardinspor) Dk. 22 Ertuğrul (Antalyaspor) |
maşallah 6 gol..:) |
helal olsun antalya zaten son anda düşmüştü yazık olmuştu ama iyi bi başlangıç yapmışlar |
bu takım geçen senede iyi oynuyordu 1. ligi hakkeden bir takım rize kasımpaşa bunlara yol gözüktü yavaştan |
Takım gercekten iyi performans gostermiş ayrıca kaleci Fevzinin de ligin ilk macında 11 de cıkması beni sevindirdi...Umarım yaptıgı yanlışın farkına varmıştır... |
ooooo antalya oleyyyy dedim ankettede ona oy kullanmıştım inş geri dönecek süper lige |
Türkiye`de Saat: 09:33 . |