![]() |
İzmir Takımını Süper Ligde İstiyorum... Bank asya liginde oynayan 2 izmir takımını (KARŞIYAKA,ALTAY) artık süper ligde oynamalarını istiyorum.Ankaranın ve istanbul takımı bile süper ligde cok takımı var iken biz daha bir takım bile cıkaramıyoruz...........:(:(:( |
bende kocaelisporu istiyorum ki bjk ve diğer maçları izleyebileyim :D herkes kendi şehrinin takımını isteyecek doğal olarak yalovasporu beklersek çıksın die kahrımızdan ölürüz :D |
evt izmir büyük bir şehir 1 tane bile takımının olmaması çok yazık... |
ınsallah ıstedıklerınız olur bende ankara takımlarının lıgden dusmesını ıstemıyorum.ne kadar cok ankara takımı olursa besıktas o kadar cok gelır ankaraya |
ankara takımınlari 4 tane gerçi biri gidicek ama izmir takımlarindan bir tanesi ligde tutunamadı bence derhal kısa zamanda 1.ligde görmek isteriz |
3 yıla gelıoo goztepemiz.... |
bir izmirli olarak bu duruma üzülmemek elde değil, çok başıboş, çok ilgisiz kaldı izmir kulüpleri, özellikle karşıyaka ve göztepe ilk 5'e oynayacak ekip kurabilseler anadolu'dan şampiyon çıkmaz söylentileri geride kalır, adamların manyak ötesi destekçileri var ama ne yazık ki göztepe şu anda amatör kümede... |
inş. görürüz |
play off a kaldık mı geliyoz bekle süper lig kaf kaf geliyor |
olur inşl. oda |
AH BİDE KÜTAHYAM CIKSA :D cıkarsa izmir takımı kaf kaf lar cıksın |
Türkiye`de Saat: 09:08 . |