Birara nobrenin bu takimdan gönderilmesini istzemek sasilacak bir durumdur diye bir konu acilmisti.simdi soruyorum bu nobre ahi gitmis vahi kalmis ankaragücüne duran toptan bir gol atmis,karabükede net faul yaparak gol atmis,baskada birsey yapmamis.alin size fb maci,alin size azönce biten ts maci,birisi bana bu nobrenin kafasina süper gelen bir kac ortayi nasil daglara taslara vurdugunu,ts de ise hayatinda ilk kez bir süperlig macina cikan 18lik cocugun bize attigi kafa golünü lütfen anlatsin,ama cocuk öyle bir yükselip attiki.neyse uzun lafin kisasi.schuster ligi pek takmiyor bu bariz belli oluyor.boboyu yedek soyunduruyor böyle bir derbide onu gectim kakiyor 70te oyuna aiyor.ya bunu kabul edemiyorum sinirlerim tahrip olmus durumda.bes para etmez hayatkadini cocuklari olan bu ts ye yenilmelerini hemde göz göre göre maci vermelerini kabul edemiyorum,kanima dokunuyor.ben sampiyon olamadiktan sonra seneyede sampiyonlarligine katilamadiktan sonra sampiyonluk sayimi yükseltip 3cü yildizi takamadiktan sonra uefa liginde rapidi yenmisim guruptan cikmisim hatta ceyrek final oynamisim neyazar.ben hakkimi helal etmiyorum.sorumlular kimse allah onlara acilarin enbüyügünü versin.benim icin artik bitmistir.artik nemaclarini izlerim nede kafama takarim,evimin huzuru kacti ya,düzenim bozuldu,cocugum odaya kaciyor´bjk maclarini izledigimde,aha simdi nasil uyuyup sabahin 5de kakip ise gidecem.
__________________ |