Açıkçası ben Robinho transferi ne zaman bizim Takımla anılmaya başladı ben yok artık dedim. Gelmez dedim. Taki Delgado'yu satılana kadar. Delgado satıldı aha dedim 10 numara boşaldı Robinho ellaham gelecek. 7 Numara Rıdvan = Q7, 14 Numara Tello = Guti, dedim artık 10 Numara Delgado = Robinho.
Benim düşüncem Demirören in dünya üzerinde isteyipte alamayacağı futbolcu yok. Başkan da para gani. Ama Robi nin gelmemesi beni gerçekten mutlu etti. Bu transfer sezonuna kadar diğer takımlar büyük transfer yapar biz takım ruhuna uygun futbolcu alırdık ama bu sene tam tersi oldu.
Abi elimizde ki kadro Avrupa'nın çoğu takımında yok. Bence ayaklarımızın yere basması iyi olur. Mehmet Aurello transferi bence iyi bir transfer. Enst göbekte tek kalıyodu adamın geçen sezon oynağı futboldan eser yok. Adam şaşırmış balık gibi her tarafa yetişmeye çalışıyo ama yalnız kalıyodu. Tabata Delgado ve Guti nin olduğu takımda da Necip in ilk 11 çıkması bence rüya olurdu. Delgado gitti Tabata yı da istiyolarmış işte o zaman Enst Aurello veya Necip orta sahaya daha hakim olacak ve yabancı sayımız eksilecek. Ferrari daha rahat çıkacak sahaya.
Nobre'den kurtulmamız lazım onun yerine forumdan kim oynasa 1 sezonda 1 gol olsun atardı.
'' Kendi hesabıma Carew' i tekrar takımda görmek isterim ve İllaki Volkan Şen '' |