![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halamın sakalı olaydı amcam olurdu vesveseleri hepsi..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şunuda söylemek lazım, eğer 70'de falan Stock'u alsaydı Aykut Kocaman, o zaman da biz yanabilirdik...Tamam ezdik fb'yi, hükmettik oyuna, tıpkı Belediye maçındaki gibi, ama ne oldu, gitti adamlar attı golü...Demek istediğim sadece hükmetmekte yetmiyor, pozisyonlara girmeliyiz gol bulmak için, fb maçında ne yazıkki giremedik pozisyonlara, Schuster'in yanlış oyuncu tercihlerinden dolayı belki de bu... Maçın özetini izleyen adam, uff Fb farkı kaçırmış der girdiği pozisyonlardan dolayı, maçın tamamını izleyen adamda Beşiktaş topla oynayan takımdı, golü arayan takımdı, Fb ise tipik Anadolu takımı gibi oynayan, kapanıp kontraya çıkan bir takımdı...Biz büyük bir takım gibi oynadığımızdan dolayı çok mutluyum, ama birazda pozisyonlara girebilseydik çok daha iyi olurdu, kimse fenerin o kontralarını konuşmazdı o zaman... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Acaba maçın başında kaçırdığımız net 2 pozisyonda atsaydık fark kaç olurdu siz onu hesaplayın yalaka medya. Öne geçtikten sonra üstümüze gelmeye çalışan eziklere Q7 neler yapardı artık tahmin bile edemiyorum ![]()
__________________ No one lives forever | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() he işte ben de bu tip bişeyler karalicaktım ![]()
__________________ B | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |