![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu ikisi zaten besiktas hakkinda iyi birseyler söyleyecegini düsünmiyorum pascal nouma mesela cok farkli konusunca futbola bakar ve objektiv konusur kötü oynasakta bizi korur..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Anlayamadığım şeyde bu...Sergen'e biz gerekenden fazla destek verdik, adama atçı, iddiacı, alemci derken biz sahada işini yapsın yeter mantığıyla hareket edip hep alkışladık, destekledik adamı...Ama onun yaptığına bak, sanki Q7'ye Guti'ye verdiğimiz desteği, sevgiyi ona vermedik...Sergen Delgado'yu da kıskanırdı, yerden yere vururdu hep, tamam bazen Delgado hakediyordu ama iyi oynasa bile eleştiriyordu, bir kıskançlığı var o kesin, gelen her futbolcuya böyle yapacak...Oktay'da yeni başladı bunlara işte, bunlarda böyle yaparsa Selçuk Yula neler yapmaz diyesi geliyor insanın!.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen usta. İşlerine gelmediğine eminim. Bir ara sergen bizim oyuncular için disiplinden ve oyuncularımızın çok çalışmadığı felan bahsedip eleştiriyordu Bir düşündüm. Ulan bu adam bizim zamanımızda çok mu disiplinliydi çok mu çalışıyordu diye Oktay Derelioğlu oyun sistemini eleştirse hocayı eleştirse anlarım. Ancak şu anki en verimli oyuncularımızdan birini, maça girip skora değiştiren bir adamı şişiriyorlar demesi akıl karı değil.Adam takır takır oynuyor. ;Çalım atıyor.Orta açıyor. Gol atıyor . Şut çekiyor. Hatta defans bile yapıyor. Nesini eleştiriyor merak ediyorum Konu Asi Ruh tarafından (26-09-2010 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |