![]() |
Aurelio Şu Haliyle Necip'i Kesemez Necipin Yeri Ayrı Takımda. Aurelio Rotasyonda Ernst Yerine Kullanılabilir Ernsti Dinlendirmek İçin |
Ben bu Aurelio'nun alınmasından yana değilim..Orta sahadan çok bizim ihtiyacımız oncelikli olarak forvet oyuncusu arkasından benim görüşüm bir sağ açık .. Aurelio bu takıma gereksiz.. |
Uzak dursun... ıyyyy. |
Bence en gerekli transferi yapmış oluruz , rakip çıkarken ilk toplara deli gibi atlayan saldırgan hamal gibi bir adam... Necip veya Ernst sakatlanırsa ne olacak ? çok akıllıca bir transfer olur inşallah gerçekleşir ... |
rico ya kalkan eller kırılsın. bu ******** gelecekse istemem u.incemanan katlanırım... |
fenerin eski oyuncusu gelmesin necip ve ernst yeter illa alınacaksa başka bir ön libero bulunabilir... |
Transfer bitti.. Aurelio Beşiktaşda.. Artık bu tartışmanın hiçbir anlamı yok.. Adamın hakkında ileri geri yorumlar gelebilir.. Konu kaldırılsın bence.. |
necipe yazık olacak, schuster güvenmiyo necipe, gencecik çocugu yedik, ayıp .. |
İhtiyaç yoktu..Necip in önünü keser yorumlarına katılmıyorum..Son derece gerekli doğru mevkii transferi ama..ama..karıştığı olayı asla unutmam benim için paralı asker gibidir..Beşiktaşlılıkla ilişkisi yoktur .. olmayacaktır da ..Hayırlı olsun inşallah başarılı olur |
32 yaşında , geçmişte rico paşayı yumruklayan , küme düşen real betiste oynayan bi ve eski febeli adam için necip harcanacaksa demekki ben futbolu bilmiyormuşum arkadaş... evet çok faydalı olabilir ama necip kazanmak daha önemli... necip bjknin 15 yılı demektir... |
Türkiye`de Saat: 09:53 . |