![]() |
Bu transfer kesinlikle Necip'e altenatif olarak yapılmadı, kafadaki düşünce eminim Erns-Aurelio ikilisi yönünde. Eski olayları falan da geçersek, bildiğiniz nokta transfer bu, Türk statüsünde olmasa burun kıvırırdım belki ama Türk olarak oynayacağı için bundan daha iyisi bulunamazdı. Ama şunu söylemek isterim, eğer bir futbolcu yükseliyorsa, alemin kralı da gelse onu durduramaz. Necip bu çalışmaya, bu sabırı göstermeye devam ederse değil Aurelio'yu, Ernst'i de kolaylıkla keser. Önünün kesildiğini falan düşünmüyorum yani kesinlikle. |
Aurelio olayını unutmak ve transfer etmek... Kim ne derse desin bu forumda ben bu devşirme'nin Ricardinho olayını unutamıyor ve sindiremiyorum o zamanki malum olaydan sonra İnönü stadında Aurolıo için açılan pankartları,oluşan tepkiyi unutmuyorum.O zamana biraz kısaca dönersek bu olayın affedilir,unutulur yanı olmadığını herkez anlayacak ama nedense bir transfer sevdası yüzünden yeryüzü üzerinde başka o mevkide alınacak futbolcu kalmamış gibi bugün şak şak şak yapan arkadaşları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve hepinize yazıklar olsun diyorum,bir BEŞİKTAŞ futbolcusuna ezeli rakibi olan bir takımdan futbolcu ve bir holiganın küstahça arkadan gelip planlı,programlı Aziz Yıldırım'ın bilgisinde yere düşürülerek,tekme tokat dövülüp daha sonra Aziz Yıldırım'a bilgi verilip Şükrü Saraçoğlu stadını polisler gelmeden olay yerine elini kolunu sallayarak o staddan çıkan ve bir daha bulunamayan o holiganı ve AUROLIO'YU hepiniz unuttunuz öylemi?Ben unutmadım unutmayacamda,kişsel protesto hakkımı kullanıp kendimede ceza verip almak istediğim kombine kart'ı almıyor ve bu sezonki hiç bir maça gitmeme kararı veriyorum bu karar kimsenin umrunda olmasada benim kendime olan saygımdan ileri geliyor.Eğer o kombine kartı alıp veya bilet alıp maça gidersem kendi cebimden takımda görmek istediğim en son kişi bile olmayan o devşirmeye para kazandırmış olmak istemiyorum.DERTÖREN yönetimi yeni açılan bir sezona mutlaka eski FB çıkması olan bir futbolcu almazsa rahat edemiyor hem taraftarı geriyor hem kendi geriliyor farkındamı bilmem.O devşirme yerine yani başka bir Türk Futbolcu bulunamdı öylemi?ya bırakın bu işleride bu transferden kimler ve hangi menajer karlı çıktı onu açıklayın.İspanya'nın ikinci liginde top koşturmak bir takım kişilerin AUROLYO aşığı kimselerin zoruna gittiki Türkiye de kimsenin almadığı devşirmeyi bize kakaladılar,o devşirme isterse bütün sezonun en iyisi olsun benim bir gram umurumda değil.Yapılan iki yıldız transferini yönetim bu transfer ile benim gözümde sıfıra indirmiştir. |
haklısında gelmiş adam artık zamanında iboya kafa atan ali tandoğanda geldi b utakıma yapacak bir şey yok |
profesyonel düsünmeliyiz yapacak bşy yok bu saattn sonra |
o bölgede alınacak başka oyuncu kalmadı sanki demişsin evet türk olarak başka alınacak bu fiyata başka 1 oyuncu yoktu ve o bölgede ernstden başka oynayacak adam yok bunuda düşünün birazcık hep duygusal hep duygusal nereye varacaksınız artık bu kavramdan uzaklasın ayrıca adam fenevden kaçmış 1 oyuncu adam beşiktaş düşmanı falan deil bunuda aklınıza sokun artık saçma sapan yorumlar yazıorsunuz anlam veremiorm bazen gerçekten... adama para kazandırmamak için kombine yada bilet almıcam demişsin bu çok saçma ve nasıl bir mantık anlayamadım gerçekten... |
Alıntı:
virgülüne kadar katılıyorum.seninle aynı fikirdeyim. Geçmişini unutanın geleceği olmaz. yüzüne tükürene,yarabbi şükür diyen üstelik birde onu yok ola durumundan kurtarıp üstüne para vermek acizliktir. |
Arkadaşlar Hepinizin Fikirlerine Saygı Duyuyorum Ama İşin Şu Boyutunada Bakalım . Ben Aurelio'nun Futbolculuğunu Tartışmam İyi Futbolcudur Aradığımız Adamdır Bonservisi Yoktur Yıllık Ücreti Çok Makuldür Türk Statüsündedir Orta Sahaya Güç Katacaktır . Bunları Tartışmam Ben Sadece Karakterini Sevmem Ama Bu Demek Değilki Beşiktaş Formasını Giyerken Aurelio'yu Diğer Futbolcularımızdan Ayırıcam Ayrım Yapamam . Siyah Beyaz Kutsal Formayı Terleten Bütün Futbolcularımıza Sonuna Kadar Destek Olmalıyız Bize Yakışan Budur . Bende Karakteri Düzgün Olmayan Futbolcular Ülkemizde Para Kazanmasını Hazdemiyorum Ama Yapacak Birşey Yok . Aurelio Beşiktaş'ın Futbolcusudur . Ve O Siyah Beyaz Formayı Giydiği Sürece Ona Destek Olmalıyız . Büyük Beşiktaş Taraftarına Bu Yakışır Kİ Zaten Taraftar Çok Akıllı Nerde Ne Yapacağını İyi Bilir . |
Çok biliyosunuz ozaman çık sen oyna öyleymiş böyleymiş sana sorcaklardı transfer yaparken şurda aldığın en fazla 1 forma onuda alma gerek yok biz bi tane fazladan alırız |
Alıntı:
|
Bu adamı sevmiyorum ve Beşiktaş'ta oynayacak diye de sevmeyeceğim.İnşallah gelmez bir sorun çıkarda... |
is-te-mi-yo-rum..!!! |
insallah sanli serefli siyah beyaz formamizi giymak bu ezige nasip olmaz, arkadaslar nasil bu transfere cok iyi diyebiliyorsunuz sasiyorum yani sirf türk statüsünde oynuyor diye futbolcumuzu arkadan saldirarak tekme tokat giren serefsiz birisini besiktas formasini layik görüyorsunuz valahi helal olsun birakin aurello xavi yapsa o hareketi besiktasta oynamasini istemem, hem aurello ispanya ikinci lig takiminda forma giyiyor biz ikinci lig topculariylami alicaz uefayi yapmayin allah askina, ugurun futbolunu bende begenem ama ugurla kiyaslamam bile ugur en azindan hain ve ezik degil... sanki türk önlibero yok bu ülkede yada yurtdisinda gittin ezikelrin kovdugu adami aldin yakistimi q7 ve guti den sonra....zaten bu transferi kesin yildirim demirören yapmistir her sene ezik futbolcu alma gelenegini devam ettirdi, bende akillaniyor sanmistim bu adami... |
Alıntı:
|
Mevzu çok bilmek değil etik değerler.. Forumdan biri alacağın en fazla bir forma onuda alma zaten gibisinden zavallıca bir yaklaşımda bulunmuş benim ne alıp ne almayacağıma sen ve senin gibiler karar veremez biz yönetimi eleştirirken çok bilip bilmemekle ilgili bir kıstasımız yok,oradan bir Ali Tandoğan örneği veriyor iyide güzel kardeşim o olay saha içindemi yapıldı yoksa saha dışındamı?Hangi hareket daha küstahça sizce?Birileri bırak bu duygusal ayakları diye basit bir fikir yürütüyor o zaman sizin futbol mentaliniz bu kadar genişse Aurolio denen adam niye zamanlama olarak bu kadar geç kalındı madem bu kadar hayrandınız niye tribünlerde Aurolio'yu istiyoruz diye senelerce bağırmadınız?pankartlar açmadınız?Şimdi yönetim transfer edince nasıl bir anda hayranı oldunuz anlamak mümkün değil.Ben tekrarlıyorum bu devşirmeyi kabullenmiyorum.Bu mevkide oynayacak Türk futbolcu piyasada yok öylemi bu karara nasıl vardınız?Bütün Türkiye ve Avrupa yımı izlediniz. |
Abi yazdıklarında haklısın hepimizin içinde bir burukluk olacak bu transferle ancak profesyonel düşünürsek o bölgede verim alabileceğimiz bir futbolcu transfer ettik. Taraftar profilimiz günden güne değişiyor daha düne kadar bu kulubun anasını belleyen Y.D'ye yeter diyenler bugun yetmez diye bağırıyor. Dün Aurello'ya küfür edenler bugun paşam çekecek. Bunu nerden biliyorum daha 2 hafta öncesine kadar Zapo'ya tepki gösterildi Helsinki maçında alkışlarla gönderildi. Neyse bu böyle devam eder gider ben konuya döneyim dediğin gibi başka bir yerli de transfer edilebilirdi ancak bu oyunu büyük oynayacaksak bu tarz tecrübeli isimlerle oynayabiliriz. Öğrendiğimiz kadarıyla iş bitti gönül ister imza töreninden önce veya sonra çıksın tüm Beşiktaş camiasından özür dilesin. Yaptığının yanlış olduğunu taraftarın kendısını affetmesını istediğini söylesin. |
Kesinlikle çok efektif bir transfer..çok da faydalı olacağına inanıyorum..bana ne Rico ya yumruk attı ise.Bırakalım bu "Rico ya atılan yumruk bana atılmıştır" saçmalığını....,5. hafta da gider Alex'e de bir kafa atar mutlu olursunuz..o'da gerçek BJK li olur..Bana ne FB de oynadıysa..ben bana ne vereceğine bakarım..hem kimin alınacağına taraftarmı karar verecek..herkes haddini bilecek..o zaman milyon euro lara getirilen hocalara ne gerek var..açarsın bir anket ,sorarsın taraftara kimi istiyorsa onu alırsın veya almazsınız..almazsın..bırakalım bu saçmalıkları.. |
Abartmış olmayayım, ama birisi ‘Beşiktaş Robinho’yu aldı’ deseydi ve ben de Beşiktaşlı olsaydım bu kadar sevinmezdim. Son milli maçtaki performansı idare etti. Mehmet Aurelio yerli statüsünde, ihtiyaç duyulan bir oyuncu. Aynı bölgede Necip gibi bir oyuncu var, doğru. Ama Beşiktaş hedefleri olan bir senede 60’a yakın maç oynayan bir takım. Ernst, Necip ve Mehmet Aurelio gibi üst düzey oyuncular Beşiktaş’ı ileriye taşır. Bence ihtiyaç olarak Robinho’dan daha önemli bir transfer... Rıdvan Dilmen (NTV SPOR) |
Ne demek gereksiz? Aurelio gereksiz öyle mi ? Necip var ,Ernst var tamam başka kim var ?? Fink gidiyo kontajyandan dolayı,Uğur zaten gidici.. arkadaşlar senede 50-60 maç yapıyoruz.. Ernst'in üzerine ne kadar yük bindiğinin farkındamısınız? Allah muhafaza öyle oldu ki Ernst sakanlandı 3 ay yok.. Avrupa da Man City ile oynuyoruz..cumali-necip ikilisiyle mi oynaycağız ? yapmayın gerçekçi olun.. Zaten Rico-Marco kavgasına hiç girmyeceğim..kişisel bi mesele oldugu aşikar..Sen adamın anasına avradına söversen oda sana önden arkadan saldırır.. Zaten bu meselelere girersek,Nobre,Ali Tandoğan,Sergen,Zapo yu falan tartışmamız lazım zaten.. |
iki brezilyali kavga ediyor tasasi bize dusuyor bize adamin biri gelse arkadan saldirsa aradan bunca yil gectikten sonra o adami gordugumuz yerde dovermiyiz riconun kinini gutmek ne sacmaliktir anlamiyorum tamam bir olay olmustur ve gecmistir daha bunun kinini neden guder bu taraftar anlamam tobe hasa adam allah kitap kufur etse kimsenin umrunda olmaz ama neymis efendim ricoya yumruk atti bu serefsizin ne isi var takimda diyorlar cok garibiz cok ne istedigimiz belli degil |
Profosyonel düşünmek! Karetta ağbey saygılarımı iletirim yine inanılmaz iğneleyici,profosyonel,gerçekçi eleştirmişin eyvallah dediklerin tabiki doğru.Taraftar ikiye bölünmüş durumda sizler profosyonel düşünen bizlerde size göre saçmalayan taraf olabiliriz zaten olması gereken budur herkezin aynı düşüncede olmaması,fikir özgürlüğü,demokratik ortamlarda zorlama ile fikirlerimiz aynı olacak diye bir kaide olamaz,olmamalı.Ben tekrarlıyorum Aurolio'yu şahsen tasvip etmiyor ve istemiyorum soruyorum profosyonelce düşünen arkadaşlara yönetim bu transferi yapmadan bu forum dahil nerelerdeydiniz?Bu adam olmazsa olmaz bir futbolcuyduda bizim bu mevkiye olan ihtiyacımızı o adam FB den gittiğinden beri üç -dört tane teknik adam geldi geçtide BJK nin başından hiç biri görmedimi yani?Bırakın bu çok ihtiyacımız vardı,nokta transfer,Türk statüsü ayaklarını!Tekrar ediyorum bu transferden hangi menajer mutlu edildi?Adam İspanya ikinci liginde unutulmaya yüz tutmuşken birden bire nasıl Şampiyonluk adayı BJK'YE geldi helal olsun devşirme hayranları iş başında artık bizimde banko milli takıma çağrılacak oyuncumuz var yuppiiiii........ |
Karetta, Ramazan abi, leventhoca ve öncebizvardık.. Bu yorumlar Aurelio transferini özetlemiş :) |
Robinho, Delgado'ya yumruk atsa istemeyecek miydik? Evet bencede çirkin bir olaydı. Yalnız şöyle bir durum var. İki kişi arasında geçmiş bir olaydır bu. O zaman hep beraber çok sinirlenmiştik. Belki haklıydıkda. Fakat şimdi bardağa dolu tarafından bakmak zorundayız. Çok makul maliyetle yapılmış faydalı bir transferdir. Ayrıca şunuda açıkca söylemek isterim, Zapo'nun feribotta otobüsün önüne gelipte bursa taraftarına 3'lü çektirmesi beni çok daha fazla bozmuştur. Ama ne oldu şimdi? Mecburen attık içimize geçti gitti. Sebep? Sebep Beşiktaşımızın başarısı. Şimdi bize düşen bazı kötü olaylara format atmak. Yoksa çok başımız ağırır.. |
Fenerbahçe’de forma giyerken Şükrü Saracoğlu Stadı’nda siyah-beyazlıların eski futbolcusu Ricardinho ile yaşadığı olaya da değinen Aurelio, "Benim Beşiktaş camiası ile hiçbir zaman problemim olmadı. Ricardinho ile yaşadığımız tamamen maç sonunda yaşanan bireysel bir olaydı. Ben olayı unuttum bile" ifadelerini kullandı. Valla Aurelio güzel güzel anlatmış daha fazla kin kusmanın alemi yok... |
ne kadar yaşlı varsa topladılar tekke aurelio guti yusuf felan da var zaten guti okey belki ama aurelio yu beşiktaşa yakıştıramıyorum en azından fenerdeki gibi oynamaz milli takımda görüoz |
Alıntı:
|
eziklerde oynadğı dönemde keşke bjk de de böle i futbolcu olsa diyordum..yaşı biraz ilerlemiş olsada takıma katkı sağlayacağına inanıyorum..hem defansda hem ofansda ii bence ...inş. tekrar sakatlanmaz ... |
Türkiye`de Saat: 16:46 . |