![]() |
Yine hakem faciası olmazsa 3 puanla çıkarız kadıköyden.. Son yıllarda ne kadar derbi oynadıysak ( özellikle deplasmanda ) neredeyse tamamında hakemler doğradı bizi. Bu derby içinde en büyük korkum bu. Geçen hafta kayseri maçında yerdeki adama topu vuran emre belözoğlunu atamayan hakemler kim bilir bu maçta ne iltimas geçerler? Umarım ben yanılırım, umarım kazanırız. Ama içim hiç rahat değil. Allah sonumuzu hayır etsin.. |
vallahi benim icin en rahat acimiz olacak gibi, hatta eziklerden en az iki ezigin kirmizi kartla oyundan atilacagini düsünüyorumki bunlardan birtanesi mutlaka emre olacaktir, maci ise handicap kazanacagiz en az iki farkli, buda aykutun son maci olacaktir...bobo herzamanki gibi fenev aglarini havalandiracak....haydi karakartalim su minik kanaryayi evir cevir ez bakalim....icimden gecen sonuc 4-1 goller bobo2 -ve quaresma 2 |
bu maçta kesin hakem hataları olacak ama 4-3 maçı unutma kalciz bıraktılar yine yendik eğer futbolcularda taraftar gibi bu maçın öneminin farkındaysalar fark atarız |
Hakem cüneyt çakır' a güvenmiyorum ben. Umarım temiz maç yönetir. Muhakkak hata yapabilir ancak bariz ve maçın kaderine etki edebilecek hatalarda art niyet ararım |
Yine hakem etkisi olacaktır maça.. En azından bi penaltı veya bir kart kararı alehimize verilecektir bence.. Her zaman oluyor bunu değiştiremiyoruz malesef.. Cüneyt Çakır 4-2 lik Galatasaray mağlubiyetinin hakemiydi.. Hatırlarız nasıl bi maç yönettiğini.. Deplasmandaysak mutlaka ev sahibi kayırılır.. İnönü'deysek herşey eşit.. Bu böyledir değişmez.. |
Biz beşiktaşsak eğer bu oyunu bozarız arkadaşlar..Hakem etkisi olacağını bende düşünüyorum ama ne olursa olsun oradan galibiyetle döneceğimize eminim..Umarım allah yüzümüzü kara çıkarmaz.. |
Adamlar vurarak kırarak maçları kazanıyorlar, hakemler hiçbir şey demiyor, biz yapsak anında çıkarıyorlar kırmızıyı...Bu maçtada benzer şeyler olacaktır, olmazsa futbolumuzu oynar, en azından yenilmeyiz bugün...Ama bu konuda umutsuzum maalesef... |
Hakemin babası eski hakemlerden Serdar Çakır (koyu bir fenerbahçe) taraftarı.. Oğlununda fenerbahçe'li olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.. Kesinlikle inceden inceye takımımızı doğramaya çıkacaktır maça.. Maçın ilk dakikalarında defansımıza vereceği olur olmadık sarı kartlar olacak (hepimiz göreceğiz), onlarınkisine devam, bizimkisine sarı kart ve kritik bölge atışları yaptıracak.. Takımın ruh halini bozacak... Kırmızı kartın olmaması içten bile değil. Q7'yi hepimiz biliyoruz, adam sinirli ve ezik emre'nin dediği gibi maça agresif başlarsak lehimize olur diyor.. Q7'ye öyle bi fauller yapacaklarki, hakemde devam ettirecek ve bizim (Pascal Ruhlu) Q7 sarılacak rakibin boğazına çakacak iki-üçte sonra kırmızı ile cezalandırılacak .. CSKA maçında da gördük, CSKA'lı futbolcu hemen özür dilemese boğazına sarılıyordu... http://img709.imageshack.us/img709/1081/35dk.jpg |
bizi yenebilmelerinin tek yolu hakemin onlara yapacağı yardımlar bunun haricinde hiç bi şekilde bizi yenemezler.. |
Cüneyt Çakır bildiğimiz Cüneyt Çakır gibi kartcı bir kafayla sahaya çıkarsa ve tarafsız olursa eziklerin en az 2 kırmızısı var. bize de verebilir tabi Q7 ye kendini yere attın diye sarıyı döşer herhangi bir faulden sonra 2. sarıdan sonra atabilir. |
Bu Maç Cüneyt Çakır'ın İlk Fenerbahçe Beşiktaş Derbisiymiş x) Umarım İlk Macında Bizi Yakmaz :D |
Ve Tabiki Yaktı x) Lanet OLası HakemLER.. YeteR Be. |
Hakem bir garipti,bir bize bir onlara döndü.sonuç olarak maçı kaldıramadı ve maçın stresi altında ezildi |
Türkiye`de Saat: 18:31 . |