![]() |
Bence hakan olmalı..Fenerbahçe maçında her ne kadar hatalı bir gol yemiş olsada önceki maçlarda ki performansıyla bunu hak ettiğine inanıyorum.Tamam cenkte çok iyi son dönemde ki çıkışıyla da kalede güven verdiği bir gerçek ancak hakana sahip çıkılması gerektiğini de düşündüğümden dolayı hakan diyorum..Gerçi hangisi olursa olsun kalemiz emin ellerde bu bir gerçek.. |
yaa hakanı bende severim ama cenk gibi kaleci bu kadar forma ulasmısken ve defans ile uyum saglamıs iken kalede olmasını dusunuyorum. kalede rotasyon yapmaya gerek yok.devamlı dursun. rüstü de yedegi bu sene. hakanda sakatlıklarda girer kadroya |
bu performansıyla tabi ki cenk, genç kaleciler 2si de, hatalar yapıolar ama gelecek için ümitliyim inş. uzun seneler bu kalecilerimiz sayesinde yabancı kontenjanını kalede kullanmak durumunda kalmayız |
Elbette ki kendine özgüveniyle cenk in oynatılmasından yanayım. Hata yapsa da moral bozmaz bence Cenk çünkü ne yapabileceğinin çok farkında bir kaleci hiç korkusuz bir performans gösteriyor ki çok riskli hareketler yapmasına rağmen . |
cenkin yaşı daha çok genç ve kendine güveni çok iyi yetenekleride hakan ve rüştüden iyi oynadıkça daha çok tecrübe kazanır ve daha iyi yetenekler kazanır geliştirir sürekli oynarsa iki sene sonra bırak beşiktaşı türkiyenin tartışmasız birinci kalecisi olur bence ısrarla üzerinde durulmalı |
Hakan'da ısrar edileceğine Cenk'te edilsin...Çok iyi bir kaleci olacak Cenk... |
hakan arikan 1 hatali gol yedi diye asacak degiliz bence hakan kalmali cenkte cok iyi kaleci ama hakandan daha iyi bi kaleci degil su anda zamanla olacaktir 2 sene sonra kaleyi cenke rahatlikla devredebiliriz |
cenk |
tabiki de cenk |
Cenk Gönen Rüştü Reçber Hakan Arıkan |
Türkiye`de Saat: 03:58 . |