![]() |
Transfer Goruslerınız ve Alınması Gereken Oyuncular.. Ara transfer donemı yaklasıyor , ust uste aldıgımız maglubıytler sonrası takımda kı oyuncu kalıtesı tartısmaya baslandı.. Görünüş olarakta en azından kanatlara takviye yapmanın şu an için mantıklı bir hamle olduğu görünebilir...Kaldı ki Quaresma'nın olmadığı maçlarda,orta sahanın ortasında bir 3'lü oynama durumu söz konusu oluyor... Eger takvıye gerekıyorsa sızın tercıhınız hangı bolge olurdu?? Alınacak oyuncular kımler olurdu ve neden o oyuncuyu tercıh ederdınız..!! |
valla Tekincim;en iyi hoca bilir bu konuyu ama ben olsam;daha önce de yazdığım gibi;alan savunmasını ezberlemiş,top-adam önceliğini hangi bölgede nasıl yapacağını bilen,geniş alanda oynamayı beceren iki iyi stopper alırım...ayrıca her iki kanatta oynayabilen çok hızlı bir oyuncu ve F.Tekkenin durumuna göre de iyi bir striker alırdım.. |
Alıntı:
Stoper konusuna gelınce sıvok devre arası yetısır toramanla ıyı bır ıkılı olusabılır fakat daha ıyı bulunabılırse sıvok un yanına neden olmasın.. sag bek ıcın ve sag acık ıcın adam dusunebılır cunku bu ıkı bolgede kı oyuncularmızdan verım alamdık.. psv dekı duzcak sag acık favorımdır veya newcastle da oynayan gutıarez.. |
Gutiarez iki yönü de oynayabiliyor,Duszcak ise peri dönüşü bek olmayan bir oyuncu ama ben dahil şurada yanılıyoruz,her sistem kendi yıldızını yaratır..Ben Stutgart ta iken Hilbert i çok beğenmiştim..adam tren gibi gidip geliyordu..o sezon ah diyordum beşiktaş ın istediği adam ama bizde pek adapte olamadı.. |
Alıntı:
|
Ben Nihat konusunda hiç sevmemekle beraber Celal Kolot a katılıyorum...Nihat eğer özellikle Villarealde oynadığı gibi ceza sahası cıvarında dolaşırsa çok iş yapar..çünkü o,dip koşularını ve dönerek vuruşları iyi yapan bir oyuncu..ama o pozisyonda çok oyuncu olduğu için sağ çizgide biraz zorlanıyor ve yoruluyor.. |
İki Tane Teknik Kapasitesi Yüksek Hızlı Kanat Oyuncusu Alınmasını İsterim , Sivok Kadar Hızlı Ve Oyunu İyi Okuyabilen Bir Stoper Birde Tabata Yerine Guti'nin Bölgesine Oyunu İki Yönlü Oynayabilecek Teknik Bir Oyuncu Alınması İsterim Guti Beşiktaş'tan Gittiğinde O Bölgenin Hakimi Olabilecek Bir Futbolcu . Tabikide Benim Yazdıklarım Benim Düşüncem Yönetim Ve Hocamız En Doğru Kararı Verir Ve Ne Yapacaklarını Bİlirler .. |
Ara transferde cok fazla adam almak bence riskli.Stoper,santrafor ve kanat adami oncelikli sorunlarimiz.Maksimum 2 transferden yanayim.Oncelikle stoper ve kanat.Ancak 1 yabanci oyuncu almak icin 2 yabancimizla vedalasmamiz gerekecek.Buda devre arasinda zor.Bursanin volkani verecegini de sanmam. Gurbetci futbolculara yonelmemiz mantikli.Serdar Tasci,Hamit gibi. Tabii isin birde mali boyutu var.Odemelerde sorun yasanacak,kulup krize gircekse hic transfer yapilmadan alttan gelecek genclerle yola devam edilsin. |
ara transferde fazla transfer yapmak pek mantikli gelmiyor bana yapiyorsan ernst gibi oyuncular olmasi lazim nokta transferleri simdi alacaksin 3-4 tane oyuncu ve uyum sagliyana kadar sezon biter acikcasi sivok ve ferrari takima geri dönerse savunmada problemlerimiz azalacaktir misal volkan sen ara transferde sipsak uyar ama bunun tabi maddi anlamdada uymasi gerekiyor.. |
Bence en kötü ihtimal bir kanat oyuncusu alınmalıdır. Daha doğrusu açık bölgesinde oynayan içeri katedebilecek, ayağında top tutmayı ve topla gitmeyi bilen, şutu da vasatın altında olmayan bir adam bulunabilirse alınmalı bence. Rıdvan takımla çalışmalara başlamış, 2-3 aya iyice monte olur kadroya sağ bek sorunumuzu halleder. Sivok devre arası gelip savunmanın en azından toparlayıcısı olur. Fatih Tekke ile ilgili olumlu düşüncelerim var benim. Form tutmaya başladıkça takımın pas trafiğine oldukça katkısı olacak bir oyuncu. Gol atar atmaz onu bilmem ama kesinlikle faydalı bir oyun yapısı var. Kısacası kesinlikle önlem almamız gereken tek bölge kenar bölgeleridir bana kalırsa. Diğerlerini uzun vadede halledebiliriz. |
1.öncelik savunma oyuncusu olmalı .. |
bu takım q7 ve gutili kadrosuyla birşekilde gol atar...transferde öncelik sisteme uygun bir yada iki stoper olmalı bence... |
Öncelikle sağlam bir stoper alınması lazım ve tabi gönlümde olan bir oyuncu o da Ajax'lı Luis Suarez bu adam alınırsa ilaç gibi olur.Bu oyuncu orta saha,kanatlar ve forvet bölgesinde oynayabilen bir oyuncudur.Yaşı da henüz 23 bu oyuncuyu avrupanın iyi takımları en yakın zamanda kapmak istiyecektir.Alınırsa çok süper olur ama maliyeti yüksektir kesin... |
valla isim vermek gerekirse Manu da oynayan bi çocuk var pek beğenirim kendini hani defansta oynuyor..adı da Ferdinand hem amca oğlu da 1989 da bizde oynamıştı..bide R.Madridde genç bi oğlan var adı Pique ,defansa bunlae alınsın,kanat olarakda Ashley Cole olabilir..ayrıca bi de Forlan ve Schalke den de Germain Jones alınırsa o zaman benim gönlüm olur ,bütün maçları kazanırız.. |
Devre arasında bir yabancı gönderilip Yerine çok iyi bi Yabancı kanat oyuncusu alınması lazımm. önerim pascaltekin kardeşimin dediği gibi duzcak. Sağ kanadı uçurur. birde volkan şeni alırsak kanatta sıkıntı yaşamayız. sağ bekte de sorunlar yaşıyoruz. ilerleyen yıllar için ise stoper almalıyız. türk önerim serdar taşçı veya ömer toprak.<serdar gelmez ama ömer gelir> ve gutinin yerine nuri şahin zorlanmalı. gelmezse onura o bölge için özel dersler verilmeli. gerçi muhammed demirci de geliyor ama ikisinin çekişmesi bjk fayda sağlar diye düşünüyorum. ferrari, üzülmez, yusuf, tabata, fink, nobre, holosko bir şekilde takımdan gidip bunların yerine gerekiyorsa avrupadan yerli türk oyuncular yada kaliteli yabancılar alınmalı. sonraki sezon işte istediğim 11 ve alternatileri Cenk<hakan> ekrem<rıdvan> sivok<zapo> serdar Taşçı<i.toraman> ismail<???> enst<onur> necip duzcak<Volkan şen> guti<Nuri şahin> Q7<ozan ipek> Klose<Batuhan> kaçırdığım, eksik veya yanlış düşündüğüm şey varsa lütfen düzeltin. |
2 Kanat oyuncusu 1 santfor şart.! |
Dzsudzsak ı, Luis Suarez i nasıl alıyoruz sevgili forumdaşlar el insaf :D:D |
1) kanat oyuncusu en az iki tane biri yedek biri as iste adaylar : hamit,veli,volkan ( hamit il veli alirsak iyi olur bu oyuncularin bonservisi 1 volkan etmez sanirim ) 2)hizli bir forvet nihat ve holosko bu isi yapamiyor iste adaylar bence : sercan ve cassano , sercan ayni volakn gibi pahaliya patlar ancak cassano bonservisi elinde sampdoria da baskanla kavga etti ve buyuk olcude sozlesmesi fesh edilecek defans takviye gerek miyecektir ikinci yari sivok , ve ridvan gelicek ondan sonra ersan oynamaya basladi yani ikinci yari sorun olmaz defansta |
kesinlikle golcü ve kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var duruma göre stoperde alinabilir |
Görev adamı olmalı Rapid'den Veli Kavlak alternatif olarak alınabilir,belki çoğunuza garip gelicek ama Rubin Kazan'dan sırf Fatih Tekke için Gökdeniz Karadeniz olamazmı?Şifo Mehmet jübile yaptığından beri orta sahada böyle bir minyon adam bulamadık.Yabancı futbolcu konusu bence ara transferde pek sağlılklı olmaz lakin zaten kendi takımlarında formda olan oyuncuları almak zor olur sene sonunu beklemek gerekir kalite için.Ama illede olucaksa bence Fransa liginden başarıya aç siyahi topçulara göz atılmalı bakın Marsilya'da Niang'ın yerine kim oynuyor adam patır patır atıyor golleri öyle zencileri bulmalı 23-24 yaşlarında,futbolcu izleme komitesi nerelerde maçlar izliyor anlamıyorum |
defansa 1 adam alıp ersanın yanına koymalı (: |
onerdigim isim yok ama toramanin bu takimda stoper olmamasi lazim dogal olarak ferrari yollanip iyi top yapabilen pozisyon almasini bilen sisteme uygun bir stoper alinmasindan yanayim sivokun biraz daha hizlisi bir adam lazim bence bize birde iyi bir acik oyuncusu almaliyiz veli kavlak olabilir ben bir yabanci alsak yeter diyenlerdenim devre arasi cok transfer iyi olmuyor |
Devre arası stopere bi transfer olacağını sanmıyorum..Sivok dönerse kesinlikle olmaz.. ama Sivok hazır dönemezse,belki düşünebilirler.. Sivok'un oynayabilecek durumda döndüğünü düşünürsek,stopere de bir takviye olduğunu düşünürsek, bu kez kadroda şişkinlik olacak..Sivok-Ferrari-Zapo-Toraman-Ersan ve alınacak stoper.. Bu 6 altı oyuncudan 2 yabancı göndermek zaruret olur..Ferrari ve Zapoyu devre arası göndereceğimizi hiç düşünmüyorum..Schuster'in kafasında Sivokun sağlıklı dönmesi halinde kendisine yeteceği fikri olduğunu düşünüyorum.. Dediğim gibi Sivok sağlıklı dönemeyecekse o zaman bi stoper düşünülebilir,Ferrari yada Zapo gönderilir.. Herkes gibi kanat oyuncusu ihtiyacı oldugunu %100 düşünüyorum..Fakat devre arası acele bi transferde karşıyım açıkcası..Gelecek sezon için alınacak kanat oyuncusunun kaliteli olması takıma direk katkı vermesi şart..Onun için iyi araştırılmalı,en iyi tercih yapılmalı..Devre arası acele ile değil..Bu durumda benimde en mantıklı adayım yıllardır olduğu gibi Veli Kavlak..Sağlıklı bi Ekrem,İsmail,Rıdvan da alternatif olabilir sol ve sağ kanada.. Sağ bek için de dediğim gibi,Toraman,Ekrem,Rıdvan hatta Hilbert hatta çok yeterli olmasa da Erhan (bazı maçlarda idare eder,savunması iyi) yeterli bana göre..özellikle Rıdvan'dan herkes gibi çok umutluyum.. Ben oyuncu almaktan çok , bazı kabız oyunculardan kurtulmak gerektiğine inanıyorum.. bunların başında,Holosko,Tabata,Zapo,Hilbert geliyo..sırada Nihat ve Nobre de olmalı.. yeter artık..ben takımda özellikle başta saydığım 3-4 oyuncuyu görmek istemiyorum birde süratli etkili bi türk hucüm oyuncusu bulunursa takıma monte edilmeli..İskender,Sercan tarzında bi oyuncudan bahsediyorum.. Takımda süratli oyuncu eksiği var..Q7 birazda Holosko haricinde süratli bi oyuncu yok.. buda takımımızın süratli bi şekilde kaleye gidememesine neden oluyor..kanata ve forvete alacağımız oyuncu mutlaka ama mutlaka çok süratli bi oyuncular olmalı.. |
Bursa Ş.Liginden elendi gibi bir şey, Volkan Şen'e iyi bir para verip alınabilir, bence çok iyi bir transfer olur, bir taraftan Q7 diğer taraftan Volkan kanatları uçurur...Ferrari-Zapo ikilisi yollanıp Demichelis gibi bir adamda alınabilir stopere...Çok bir şey değil, 2 transfer takımı uçurur görüşündeyim... |
siyahi zenci agresif bir golcü istiyoruzzz |
stoper olarak tek tercihim david luiz'dir. alınırsa ucurur bizi. kanat'a da volkan sen ya da veli kavlakla takviye yapılıp seneye daha kaliteli bir adam alınabilir. devre arasında iyi bir kanat oyuncusu almak cok zor. |
defans forvet lazım öncelikle sezon başına bu kadrodan 2 takım çıkar dioduk ama hiçde göründüğü gibi değilmiş çok eksik var |
sağ bek , sol bek , stoper , sağ açık , forvet bunların hepsinin top hakimiyetini süper olması gerekiyor..oyuna topu çok iyi sokmaları gerekiyor.. |
veli kavlak isteği var ama beşiktaşta o adamdan çok yok mu zaten bugün performansını çok eleştirdiğimiz holosko nihat tabata hepsi veli kavlaktan iyi oyuncular bence |
sag bek ve sag kanat yuzde yuz alınmalı artık bu takım q7 olmadıgında kanatsız ofansıf oynayan bır takım olmamalı q7 bıle altarnatıf turk oyuncu lazım volkan ve velı alınırsa bu acıgı kapatır ama sag bekte artık top kontrolu olmayan bı adam olmasın..... |
Türkiye`de Saat: 12:04 . |