![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Tarihimiz Bu Bölümde Beşiktaş Tarihi hakkında bilgiler bulunur |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İsterseniz birde savaş çıkaralım? Hepiniz unutmayınki biz Türküz.Beşiktaşlısı Fenerlisi Galatasaraylısı hepsi aynı ülkeden.Ne yani takımın yöneticileri doping yaptı diye Galatasaray taraftalarını yada Fenerbahçe taraftarlarınımı suçlıcaz? EVet bugüne yapılan herşey bir haksızlık ama biz herşeyi yenip şampiyon olacak güçte bir takım olduk hep.Bunu asla kaybetmeyelim.
__________________ HEP DESTEK TAM DESTEK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Suçladigimiz taraftarlari degil, suçladigimiz yöneticiler ve bu hususta yardim etmis olan kisilerdir. Dolayisiyla taraftarlarini sevmemezlik etmiyoruz, onlar da insandir sonuçta, ama Galatasaray kulübünün kendisini sevmiyoruz. Bu suç mu? Hayir... nitekim zorla güzellik olmaz.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beni serefsiz Apo ve yaptiklari ile karistirmayin. Besiktasliyiz, Atamizin izindeyiz. Lütfen saygisizlik yapmayiniz, benle ugrasmayiniz.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |