![]() |
21 numaralı formasıyla pascal noumaaaaaaaaaaaaaa |
number one is Pascallll and the others Amokachi,Kadıkoy Panteriiiiiiii :):) |
Forza Sergen yALÇın |
Cordoba, Pancu, Amokachi ve Pascal tabiki.. |
Alıntı:
kesinlikle ama cordoba ve pancu hariç amo ve numa :)unutamam |
pascal Nouma :) |
bencede sergen yalçın |
pascal ı bende tek geçerim ark larr |
100.yıl belgeselinden izlediğim Kuzman,Ferdinand,Madida aklımda kalan müthiş oyuncular.. Amokachi ve Nouma'nın bizdeki yeri ayrı zaten! Ama bence aramızdan erken ayrılan 2 oyuncu var : Carew ve Giunti.. Özellikle Giunti'den daha çok faydalanabilirdik.. |
sergen, pascal,amokachi ve kuntz :) |
pascal,amokachi,madida,ronaldo.. |
teşekküler paylaşım için |
arkadaşlar merhaba lütfen çok rica ediyorum benim unutamadığım futbolcu sırp futbolcu mrkela idi neden onun hakkında bilgi yok rüzgarın oğlu diyolardı ona;bilen varsa lütfen bana yol göstersin teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar |
Alıntı:
imza ;) |
pascal nouma,zago,ronaldo,john carew... |
bunların arasına pancuyla boboyuda eklemek gerekir arkadaşlar büyük özverilerde bulundular..unutmadan bide tello .. |
stefan kuntz tan sonrasını çok ii hatırlıyorumm ama en siyahı beyazı paskal diyorumm |
DANIEL GABRIEL PANCUUU kesinliklee KADIKÖY PANTERİ....AYRICA PASCAL VE AMOKACHI |
21 pascal nouma başta olmak üzere ferdinand amokachi carew |
nouma |
ferdinand amakoachi carew pascal |
les ferdinand dan iyisi yok yaşı genç onu izlemeyenler bilmez ama bnm yaşımdaki arkadaşlar özellikle ezikler onu çok iyi tanır onu durdurmak için beline sarılan formasına asılan tekme atan bir sürü adamı beraberinde götürür geçip kaleye gölünü atardı kalecide schumaer di dikkatinizi çekerm onun gibisi yoktu yani sahanın her yerinde |
pascalll noumaaaaaaaa muhtesemdi o nun gibi bir futbolcu bidaha gelmez besiktasa :( |
pascal,amokachi,münch,guinti,pancu,zago ve ronalda en unutulmaz olanlar bence ... |
dogru düzgün bir yabancimiz olmadiki 85 den beri hepsini canli canli izledim benim kendi gördügüm iclerinde en iyisi diye´bilecegim 88 89 sezonundaki ferdinandi.son kupa finalinda defansi madara etmisti ..ya saka ile karisik gercekten bazi yabancilarimiz cok iyi futbolcu olmalarina karsin takimami ayak uyduramadilar sanssizlik mi diyelim oysaki cok cok iyi futbolculari kadromuza kattigimiz dönemler olmustu ,su varki cok gülmemize neden olabilecek futbolcularada kapimizi acmistik en büyük basarilarimizi yasadigimiz dönemi hatirliyanlar cok iyi bilir walsch ve 2 ingiliz daha gelmisti tek aklimda kalan walshin adi,,,kafa golleri harikaydi bence seba döneminde parasizliktan düzgün futbolcu alamadik bilgili döneminde yanlis tercihler .demirören döneminde bunuda siz karar verin ya size baska bir sey daha diyeyim en son vedat agbi söylemisti ya bir yugoslav ya bir romen olmali 1 yil oynamasina karsin en cok o yabanci futbolcuyu tutmustum demesi ,.ki 63 64 sezonu olabilir ismini hatirliyamadigim icin yazmadim ya düsünün en iyisi oysaki aradan 45 yil gecmis ve sadece bir sezon oynamis |
pascal,amokachi,pancu,zago,carew... |
madida,amokachi,nouma,guinti,ronaldo,zago. |
pascall bi kez daha anladım ki çok özledikkk |
madida çok severdim ilk beşiktaş formamdı madidanın ki |
pascal nouma üstüne tanımam |
zago ronaldo ailton carew amokachi madida ferdinand pascall ve simdikiler |
nouma der bitiririm pascal varken daha fazla konuşmam bu konu hakkında |
kesin PASCAL NOUMA |
danıel pancuuuuuuuuuuuuuuu |
Markus Münch, Thomas Myhre... |
PASCALL |
pascal nouma ! |