dogru düzgün bir yabancimiz olmadiki 85 den beri hepsini canli canli izledim benim kendi gördügüm iclerinde en iyisi diye´bilecegim 88 89 sezonundaki ferdinandi.son kupa finalinda defansi madara etmisti ..ya saka ile karisik gercekten bazi yabancilarimiz cok iyi futbolcu olmalarina karsin takimami ayak uyduramadilar sanssizlik mi diyelim oysaki cok cok iyi futbolculari kadromuza kattigimiz dönemler olmustu ,su varki cok gülmemize neden olabilecek futbolcularada kapimizi acmistik en büyük basarilarimizi yasadigimiz dönemi hatirliyanlar cok iyi bilir walsch ve 2 ingiliz daha gelmisti tek aklimda kalan walshin adi,,,kafa golleri harikaydi bence seba döneminde parasizliktan düzgün futbolcu alamadik bilgili döneminde yanlis tercihler .demirören döneminde bunuda siz karar verin ya size baska bir sey daha diyeyim en son vedat agbi söylemisti ya bir yugoslav ya bir romen olmali 1 yil oynamasina karsin en cok o yabanci futbolcuyu tutmustum demesi ,.ki 63 64 sezonu olabilir ismini hatirliyamadigim icin yazmadim ya düsünün en iyisi oysaki aradan 45 yil gecmis ve sadece bir sezon oynamis |