![]() |
Chalsea , Barca , Ezikleri yendiğimiz 3-4 lük maç.. |
lokomotiv moskova maçını koyup chelsea maçını koymamanız biraz garip kaçmış ve de galatasarayı 1-0 yendiğimiz maçı... |
galip geldiğimiz tüm maçlar zaten unutulamaz kimsede unutamaz ancak öyle bir maç varki ben bunu asla unutamıyorum. ilk maç 3-2 mağlubuz rövanşı kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyoruz tur atlamamız için 1-0 bile yetiyor hatta ve hatta 2-1 bile yetiyor.ilkyarıyı 2-0 önde kapatan takımımız ikinci yarıya bambaşka bir havada sahaya çıkmasıyla ard arda gelen 2 gol ve maç 2-2 bitiyor işte o an kahrolduğumuz an işte o gün o kadar üzüldüm vede ağladımki hala aklımdan çıkmıyor.bu maçı hiçmi hiç unutamıyorum.hangi maç olduğunu belkide hatırlamışınızdır arkadaşlar BEŞİKTAŞ-2 MALMÖE-2 MAÇI hatta ve hatta takoz recep imiz deplasmandaki maçta uzaktan harika bir de gol atmıştı. |
ah be...izlediğim maçları hatırladıkça tüylerim diken diken oldu valla...ama hiçbi maç unutulmuyo ya...şifonun jübilesi,gençlerbirliğiyle kupa maçı,ezikleri yendiğimiz tarihi maç,ne kadar kötü olursa olsun cem papilayla yaşanan o felaket maç...hiçbiri unutulmuyo... |
chelsea, barça, 3-4 lük maç, 10-0 lık maç(adanademirspor) |
unutamadığım maç 3-4 lük febe maçı diğeri ise hiç unutmam GENÇLERBİRLİĞİ-BEŞİKTAŞ türkiye kupası maçı. Gençlere vermiştik maçı ama o güzel goller, güzel futbol devamlı hafızamda. Güzel bi maçtı gençler maçı. |
chelsea yi yendiyimiz 2-0lik mac |
chelsea ezikleri 4-3 yendigimiz mac, barca, yüzüncü yıldaki galatasaray macı, kısacası kazandıgımız ve kaybettigimiz tum maclar |
hepsi unutulmaz ve ayrı bir keyifle hatırladıgımız maçlar. ama 10-0 lık adana demirspor maçı türk futbol tarihinde bile unutulamaz ve rekorununda kırılacagını hiç sanmıyorum... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:15 . |