![]() |
Sarı Fırtınadan fırtına gibi bir cevap.. (Metin tekin) 80'li yılların sonları, bir Beşiktaş-Boluspor maçı sırasında, Hakem, Beşiktaş'ın 2 net golünü vermez, Boluspor'a havadan bir penaltı verir. Maç çığırından çıkmıştır. Beşiktaş'lılar neredeyse sahayı terk etmeyi düşünürler. Boluspor 2. golü de atar. Metin Tekin santrayı yapmaz bekler. Hakem düdüğünü bir daha çalar, ama Metin topa hala dokunmaz. Hakem: 'Metin neden başlamıyorsun? Bak kart çıkartırım!' der. Metin cevap verir: 'Hocam sahanıza geçin de başlayalım.' :D :D |
usulune göre, hazır cevap diye ben buna derim işte.. |
okumuştum bunu .. cuk oturmuş yani sarı fırtına diince fırtına bi arkadaşım geldi aklıma :(:(:( |
süperr yawww :) |
aklıda fiziği gibi kıvrakmış:) |
BEŞİKTAŞLILIK DEMEK, DELİKANLILIK DEMEKTİR. HER ADAM BU KELİMEYİ SÖYLEYEMEZ. YÜREK İSTER YANİ. |
ne yüreği abi ZEKA ister..:D:D:D harikasın METİN TEKİN...hazır cevap ve kıvrak zeka + Beşiktaşlılık tabi :D |
cuk diye oturmuş |
tskler paylasim icin |
koçum benm az bile demiş o hakemeeeeee.... |
jilet gibi laf metin abimden helal olsun |
bir iki üç yetmez dört beş altı olsun metin ali feyyaz koysun beşiktaşım şampiyon olsun.. |
güzel cevap. |
Tabi sölicek sinir tepesine gelmiş. |
çok iyi bi cvp vermiş helal olsun metin tekine.. |
metin yapar öğle şeyler birkeresinde kalecinin elinden topu almıştı kafa ilede gol atmıştı |
herkese nasip olmaz beşiktaşlılık ağzına sağlık sarı fırtına |
O hakemin kim olduğunu bilen var mı? Bugün yorumculuk yapanlardan biri olmasın. Zeki ve çevik = Sarı fırtına |
helal olsun Metin Abiye be süper bir cvp vermiş valla |
süper ya işte bzimkiler böyle bi cevap verirde hakeme o ezikler bunu söylemeyi akıl bile edemezler akılları varsada yok ki o cesaret o eziklerde |
helal olsun |
kartal zekası:) |
işte bu kadar:):):) |
evet güzel cvp.bir maçtada recep kırmızı kart görmüş metinde hakeme gidip sormuş hocam neden attın adamı die bana küfür etti ondan demiş hakem metinde"bak bütün stad sana küfür ediyor onlarıda atsana o zaman" demiş |
tam isabet yha.süpersin fırtına. |
Türkiye`de Saat: 21:56 . |