![]() |
Gs liler işlerine gelince kardeşiz diyorlar. Ben hiçbir Beşiktaşlı'dan Gs bizim kardeşimizdir, diyeni duymadım. |
sonrada çıkıyolar biz şöyle şampiyonluğumuz var diye ortaya çıkıyolar bunların alayı üçkağıtcı hakkı ile kazanılmış şampiyonlukları bir elin parmağını geçmez |
aslinda en büyük düsmanimiz galatasaray kendimizden baska dostumuzda yok ve ayriyetten isteyende yok |
bunları bilmeyen genç arkadaşlara göstermek gayet faydalı.. fenere sarıp dursakta çok canımız yaktı bu cinconlar çok |
beşiktaşlı'nın beşiktaşlı'dan başka dostu yoktur....paylaşım için tşkler +rep |
Duyarliliginiz icin sagolun arkadaslar, umarim gencler biraz gercekleri gorur. |
doğrudur kimseyi kardeş olarak görmeyeceksin zaten kimsede bizi görmesin |
bunları hepimiz biliyoruz bunlar bjk tvdede çıkmış ve hepsinin ne aldıklarını neler verdiklerini geçenn yazın temmeuz ayında 10 temmuz yada 20 temmzu arasında tam hatırlamıyorum sabahleyin 10 da çıkmıştı |
bunları hepimiz biliyoruz bunlar bjk tvdede çıkmış ve hepsinin ne aldıklarını neler verdiklerini geçenn yazın temmeuz ayında 10 temmuz yada 20 temmzu arasında tam hatırlamıyorum sabahleyin 10 sularında ..! gösterilmişti bende bunu şaşkınlıkla izledim sizin gibi ..!ama +repi hakketin ..! :D |
Vayy süper olmuşş tebrik ederim seni . |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |