![]() |
Süper bir yazi gercekten, ben bu kadar derin bilgiye sahip degildim bu konu hakkinda... Tskler paylasim icin! |
Beşiktaş ve Galatasaray isimlerinin geçtiği bir cümlede kardeş takım ünvanının kullanılmasından nefret ediyorum! |
Harika bir konuya değişmişsin kardeşim...Duyarlılığın ve bilgilendirmelerin için ayrıca teşekkür ederim... Galatasaraya gelince onlar bizim hiç bir zaman kardeşimiz değildi ve de olamayacaklardır...Ama onlar hep bu ********likleri ile anılırken biz yeri geldiğinde ŞEREFLİ 2. ile gurur duymaya devam edeceğiz... |
Bilmeyen kardeslerimiz okusun, biz bosuna ovunmuyoruz serefli ikinciliklerimizle, bosuna BESIKTASLIYIZ diye haykirmiyoruz. Duyarliliginiz icin tesekkur ederim. |
şaibesarayın yaptığı bu ******** likleri detaylı bir şekilde bize tekrar hatırlattın için teşekkür ederim.Umarım hala BEŞİKTAŞ ve şaibesaray kardeş laflarını bir beşiktaşlı dostumdan duymam.Tekrar Teşekkürler. |
pardon nerden kardeş oluyormuşsunuz:D |
Oluyormusuz iste bir yerlerden.. Besiktas buyuk tastir, altinda kalirsiniz. |
Topuz hikayesinden sonra bir kez daha gördük ki, ne Fener ne Galatasaray ne de baska bir kulüp bizim dostumuz olamaz. Besiktas'in Besiktas'tan baska dostu yoktur. |
savaşta değiliz!! fakat bütün takımlarla rakibiz.. kardeş amca pek anlamam ama galatasarayı ve galatasaraylıyı SEVERİM.. |
Alıntı:
Elbette savasta degiliz, ama dostumuz kimdir, kim degildir bilmeliyiz. Görüsünüze saygi duyarim ve bende Galatasarayliyi yazimda belirttigim gibi sevmem. Daha dogrusu: benimle 'kim daha büyük' tartismasina giren kisileri sevmem, ki bunlarin zaten tarihten haberleri yoktur. Ilk önce insan olsunlar, sonra çikip dogrulari söylesinler. Tek büyük vardir ve o da Besiktas'tir, bunu herkes böyle bilsin. |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |