![]() |
hepsi birer şahaser beşiktaş forması kutsaldır herkese nasip olmaz |
2002-2003-2004 sezon formalarını tek geçerim vallahi süper.. ama bu sene ve diğer senin formaları da fena değil hani... |
hepside birbirinden guzell |
en güzel formamız altı siyah üstü beyaz olandır onun alternatifide çubukludur başkası hikaye |
Hepsinden birer tane olsun isterdim :) |
100. yıl forması ve Yeni sezon Beyaz forma cok hosuma gidiyor |
Hepsi süper. Renkler süper arma süper .... |
Çok çokk güzel yaa. Böyle bi takıma böyle formalar yakışırr :) Teşekkrlerr :) |
Besiktas Formalari Merhaba arkadaslar. Buraya lütfen bulabildiginiz her BJK forma resimlerini koyun. Bir Forma Vikipedisi olarak hizmete gecirelim bu Subforumu. Saygilarimla. 97/98 http://image2.sahibinden.com/photos/...20_mwbb087.jpg Ek Not: Besiktasimizin 90-96 Seneleri arasinda, sadece bir müsabaka icin cok ilginc bir forma giymislerdi. Hangi mac oldugunu hatirlamiyorum ama, formanin capraz olarak siyah beyaz "yirtik" halinde görunüsü vardi. Aylardir bir resim ariyorum ama bulamiyorum, belki siz benden daha sanslisinizdir. Paintle bi cizmeye calistim ama baya cirkin oldu :star: neyse rasgele :Þ http://f.imagehost.org/0936/bjk.jpg |
Ama hepsinin içinden çubuklu olanları tercih ederimm . |
ben eski formalarımız istiyorum baskı değil dikişli olan beko - türkcell yazan o formalardan. beşiktaş forması kutsaldır ama çok kalitesiz duruyor. puma -reebock olsun |
en güzelleri şu çubuklular ya :D |
Konu Birleştirilmiştir , İyi Forumlar. |
Her biri ayrı güzel, renkler yeter bir kere... Teşekkürler Mehmet :) |
Ben biran önce umbro dan kurtulmak istiyorum açıkçası |
bu sene ki formalarımız iyiydi...bakalım yeni sezonda nasıl olacak... bir de beko reklamı daha çok yakışıyo bizim formaya :)... |
guzel saol mehmet :) |
cok qusLdı formLarımızz bu sezon nası oLck acba... |
Formalar süper Önümüzdeki Sezon pençeli forma olur inşallah :) |
bende cok eski formalar sandım yaa :D:D:D:D |
Güzel arşiv tebrikler. |
guzel tesekkurler |
|
süper valla |
Güzel arşiv,teşekkürler.Bir çoğunu ilk kez görüyorum. |
Hepsi birbirinden güseller.. ama 100. yıl formaları çok daha farklı güsellerdi.. |
bunlar kiminmiş ya böyle:D |
resimlerin hç bri gözükmüyor |
Alıntı:
|
Konu Düzeltilmiştir. |
Eline sağlık çok güzel olmus |
emeğine sağlık teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 19:00 . |