![]() |
Tarihte 6 Mayıs Olaylar
Doğumlar
Ölümler
|
Vayy pincir ;) Ufuk'un Meslegini eLindenmi aLicaksin :D Teşekkürler paylasimin için :D |
Tabi koLtugunda gözüm var :D 6 Mayıs.. önemLi birgün o yüzden..;) |
1972 - Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, Ankara Merkez Kapalı Cezaevi'nde idam edildi. :(:( bu kara tarihi asla unutmayacağız... Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Elbette Türkiye'de en uzun koşuysa devrim O onun en güzel en güzel yüz metresini koştu İlk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen En hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı hepimizin İlk o göğüsledi ipi Aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun... Teşekkürler Pınar... |
"1972 - Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, Ankara Merkez Kapalı Cezaevi'nde idam edildi. " onları kalbimize gömdük... |
Alıntı:
|
İşte bende tam bundan bahsediyordum.. DüşenLer dövüşerek düştüLer. AnıLarı mücadeLemize rehber oLsun.! |
teşekkürler pınar bize bugün anlam ve önemini hatırlattığın için |
Deniz Gezmiş'in soyunun Oğuzlara dayandığı söylenir.Bu yalandır.Ne Konya'da nede göç ettikleri Rize'ye Oğuz Boyları uğramamıştır.Türkiye'de uğradıkları ve en çok yerleştikleri 2 il Erzincan , Isparta.Eğer ki Oğuz boyundan olsaydı bu yaptıklarını yapmazdı. |
1972 - Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, Ankara Merkez Kapalı Cezaevi'nde idam edildi. unutulmayacaklar... |
Türkiye`de Saat: 04:11 . |