Alıntı:
fidel´isimli üyeden Alıntı
ne aybaba sı ya 1-tigana ya güvenmeliyz ve istikrarlı olmalıyız 2-Sinan Engin kim oluo şimdi biliorum çoğunuz bana tepki göstereceksiniz ama şunu anlayın bu adam beşiktaş ın adına yakışır bi adam değil gözlerinden belli zaten çıkarcı olduğu samimi durmuo zaten inanmıorum bu adam hiç inanın bana bu adam beşiktaş ın içinde olduğu sürece beşiktaşımızın kurucularının gerçek beşiktaşlıların kemikleri sızlıodur o gün gördüm bjk tv de program yapıo du ne işi var böyle şereflice iş yapmayan adımıza az kalsın gölge düşürecek olan bi adamın şerefli bjk nin kanalında arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım gerçek beşiktaşlıların hiç biri bu adamı istemio bu adam bizim en önemli yılımızdaki 100. yılımızdaki şampiyonluğa gölge düşürecekti unutmayalım o yıllarda tv lerde çakıcı yla konuşmaları yayınlandı biraz mantıklı düşünün bizim gibi şerefli 2.likleri olmuş bi takıma böyle adamlar yakışıo mu soruorum size?????? |
ohaaa diyorum sadece daha naptık ya hemen aybaba falan.kardeşim bunu sinan engin gercekten söylüyorsa obir beşiktas düşmanı