![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | daum kimki ya... bu saatten sonra samet aybaba yada mustafa denizli gelir.mustafa denizli sözleşmesini feshedebilirse tabi... ama ben tigananın kalmasından yanayım tabi söylendiği gibi kendi egolarını tatmin etmek için beşiktaş ı yakmıcaksa. baki yi sil artık tigana. ---------------------runje------------------------- -----------gökhan---------ibrahim t.--------------- ali t.--------------------------------------ibrahim ü. ----------------koray------delgado----------------- burak----------------ricardinho------------ibrahim a. ----------------------nobre------------------------ kleberson böyle oynarsa iyi yedek olur. ARTIK İBRAHİM AKINI GÖRMEK İSTİYORUZ.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (12-09-2006 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
dostum mükemmel bir kadro yapmışsın zaten benım kafamda 2 tür kadro var biri bu diğeride kendi oluşturduğum kadro bakın ben fm oynayan biriyim fmde delgadoyu ön liberoda gösteriyor zaten ya önlibero oynar yada tek forvet olup delgado ve rico arkasında oynar yoksa 2 yıldızımızdanda oluruz artık tigananın sistemını değiştirmesi lazım kafasına ne koyduysa onu yapacam die tutturuyo... kadron çok iyi olmuş tebrikler...ya bu tür düşüncelerimizi yönetme iletebileceğimiz adres yok mu yea? ben kafaya koydum kadromu yollicam ![]()
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |