![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Murat Aksu, teknik direktör Jean Tigana ve genel sekreter Kenan Öner ile birlikte Beşiktaş yazarları ve muhabirleri ile Kuruçeşme Divan Restaurantda öğle yemeğinde biraraya geldi. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, Fenerbahçe maçının sonucu ne olursa olsun teknik direktör Jean Tigana'nın görevinin başında olacağını söyledi. Murat Aksu, Fenerbahçe maçında alınacak bir yenilginin ardından gönderileceği yönünde spekülasyonlar yapılan teknik direktör Tigana'ya sahip çıkarak, ''Maçın sonucu ne olursa olsun hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Hoca değişikliğinin Beşiktaş'a fayda sağlayacağını düşünmüyoruz'' diye konuştu. Aksu, devre arasında bazı futbolcuların gönderileceği ve yeni futbolcuların alınacağı haberlerine de değinerek, ''Bugüne dek hocamızla gönderilecek futbolcular veya alınacaklarla ilgili hiçbir görüşmemiz olmadı. Önümüzde 4 lig, 2 de UEFA Kupası maçı var ve bu karşılaşmalara konsantre olmaya çalışıyoruz'' dedi.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| O zaman küsmeyin ama biz sizinle yola devam edemeyeceğiz...güle güle yönetim diyim ben...çünkü gidecekler..!!!!!!!!! yönetimden biri der tigana hatalı yolları ayıralım diğeri der sonuna kadar biri tereddütsüz..valla yönetim dağıldı iyice...yar saçların lüle lüle yönetim sana güle güle...ben bunların gideceğini birdaha yönetimde olacğaını sanmıyorum..zaten olurlarsa da ne diyim yanmışız biz...hıı olurlarsa da nasıl olurlar..bukadar borç varken kimse o taşın altına elini sokmaz meydan bunlara kalır... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sistemi değiştirsin yeter biz iyi takım oluruz.. Genç oyuncuların yerlerini değiştirip oynatıyorya , bide bunu eleştiriyorlar anlamıyorum, futbolcu bööle yetişir arkadaşlar.. Yanlız kadroya takviye şart.. Ah ulan yönetim şu yabancı kontenjanını ne diye boş bırakırsın ki... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |