![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
1 Dogru, fakat Baki stopere veya yedege gectikten sonra da sol kanadimiz islemedi ve savunmada sorunlar devam etti, herseyi tek oyuncuya baglamak kolay, ama savunma takim olarak yapilir. 2 Serdar Kurtulus sonucta orta alanda yildizini parlatti ve eksik bolgeye ilac oldu, bence hic de fena olmadi. 3 A.Tandogan'in sagbek ve Toraman'in stoper oldugu maclarda da savunmamiz hakikaten muhtesem oynamisti, ozellikle Antalya macinda rakibe tek pozisyon vermedik. Tabii, devsiriyor diye Tigana'yi elestirenler normalde sagacik olan Tandogan'in sagbek oynamasini istemeleri biraz garip kaciyor ama olsun. 4 Kleberson'un alternatifi olarak Fahri daha da kotu oynadi, hatta sakatlaninca forumda herkes Kleberson geri gelsin diye dua ettigini hatirliyorum, ama bence de Kleberson'un performansi yetersiz, ama su anda teknik direktorun yapabilecegi birsey yok ve yoktu zaten. 5 Buragi 2 mac solda oynatti diye adami deli ilan edenler simdi Buragin Antalya'da solacik oynadigini soyluyor, cok ilginc. Buragin cok bolgede oynadigini bilirim ama sol acik oynadigini da hic duymamistim, ama bir gercek var ki Burak en iyi maclarini sagda oynadi. 6 Nobre'yi yeterli kullanamadigimiz dogru ama I.Uzulmez ve I.Toraman ile anca bu kadar oluyor iste. Back'leri biraktim, A.Tandogan disinda gercek wingerimiz bile yok, Burak ve I.Akin bencillikten Nobre'yi olduruyor. 7 Ricardinho ilk yarida Delgado kadar ilk 11'de basladi ve ilk oynadigi maclarinda cok kotuydu. Bu ne bicim dunya yildizi diye soran kisiler oldugunu hatirliyorum, sonucta dogru olani yapti ve onu yedege cekti. Boylece fizik-kondisyon acisini kapatmasina neden oldu, hirslandi ve takimi daha iyi taniyip bomba gibi donus yapti, tabii Rico'nun dunya kupasindan sonra hic antrenman bile yapmadan geldigini de bilmezsiniz siz simdi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |