![]() |
ben şahsen artık tigana güvenmiyorum yanlış kadro seçimi yapıyor... |
Allah korusun.. Samet aybaba kim ya.. Koskoca beşiktaş bunlara mı kalacak.. S:Engin saçmalamış.. Hem böyle zırt pırt teknik diröktör drğiştirmenin bu zamana kadar kime faydası olmuş.. ben tigana ya güveniyorum. herkesin hata yapma hakkı var.. Futbolcu oynamadıktan sonra en kralını getirseniz bi şey olmaz.. Ama illaki biri gelecekse... I Love U LUCE... |
beşiktaş şampiyon olmadan önce yeni bir türk antrenörle çalışamaz bence,taraftar doldu şampiyonluk bekliyor,stresli zamanlardayız,bir türk antrenörün sonu yine rızaninkine benzer diye düşünüyorum |
Alıntı:
aynen katiliyorum, sinan engin her programinda BJk a cok iyi mesaj veriyor. bu adamen azindan futboldan anliyor ve BJK icini disini biliyor. harbi BESIKTASLIDIR SINAN ENGIN. |
bu be adam geçen sezon takımı berbat bir durumda aldı 3. yaptı yetmedi türkiye kupasını. yaptıgı transferlerle süper kupayı aldı ilk 4 te 3 lük seri yakaladı yeni bir teknik direktör alan trabzonspor a yanildi söyleyin hangi takım yeni teknik direktörüy le ilk maçını kazanamamıştır 1 ve ya 2 kişi bunları hesaba katın lütfen bir maçla teknik direktör degişseydi şimdi teknik direktör kalmazdı dünya da |
bence teknik adam degişikligi hiç bi işe yaramaz sinan engin saçmalamışş..Zırt pırt teknik adam degiştirilmez sinan engin abi sende çok konusuyon bu takımın samet aybabaya DEGİL SANA İHTİYACI VAR... |
Alıntı:
|
Biraksinlar Bu Isleri Herkes Olur Samet Aybaba Olmaz ... M.denizli Daha Iyi Bence |
samet aybabayı bende beğenmiyorum açıkçası ama trabzonun iyi oynadığı dönemin iskeletini o kurmuştu |
böyle günler olacaktır..bu söylentilere kulak asmamak gerekir..tiganayla devam etmeliyiz.. |
Türkiye`de Saat: 04:08 . |