![]() |
tigananın suçu var ama yinede her şeyi tigana ya bağlamamk lazım bence ibrahim toraman tiganadan daha suçlu biraz da şansımız yoktu maçta korayın o topu ayağından kaçırışı gökdenizin 2 senedir oynamadığı futbolu bize karşı oynayışı bunlar hep beşiktaşın alehine oldu . |
Maalesef ki ne kadar iyi hoca olursanız olun dünya da isminiz yoksa büyük takımlarda başarılı olmanız çok zordur. Çünkü büyük takımlarda oynayan ünlü oyuncular sizi kendinden alçak görüp hiç bir dediğiniz kale almazlar bunun örneğini çok yaşadık. Beşiktaşımızın kadrosu asla bi yerli hocaya teslim edilmemeli yanlış anlaşılmasın türk hocaların bilgilerine de saygım var ama durum böyle. eğer tanınmış iyi bir hoca getirmesse Tigana sonuna kadar kalmalı |
guzel gunler bizi bekliyor |
Alıntı:
|
En güvendiğim isimler bile beni şaşırttı. Onlar olmayınca, gençler hiçbir şey yapamaz. CSKA maçından itibaren bazı değişikliklere gidebilirim. Buna herkes hazırlıklı olmalı. Savunma oyuncularında ise uyumsuzluk da had safhada. Onlara söylemememe karşın, kendi kendilerine ofsayt taktiği uyguluyor ve bunu başaramıyorlar. Rakip elini kolunu sallayarak kalemize geliyor. Yine de paniğe gerek yok. Ama CSKA ve G.Saray sınavlarının telafisi olmayabilir bu bölümde güzel açıkşlamalar yapmış güvendiğim isimler dediği galiba kleberson ve ricardinho nun kötü oynayışı özellikle kleberson olduğuna eminim, defans konusunda yaptığı yorum da çok doğru ama bir defans kendi kendine nası ofsayt taktiği yapar anlamış değilim bunu antremanlarda çalışmıyorlar mı o konuda kendini suçlaması lazım defansı değil bunu öğretmesi lazım onlara ben söylüyorum onlar yapmıyo demekle olmaz o zaman taktiğin de değişikliğe gideceksin biz onlar yapamıyo diye her maç 10 tane pozisyon vereceksek yanmışız... |
bence macta en ıyı nıyetlı kısı koray dı oda ne yapsın top bu hata olabılır takım okadar kotu oynadıkı bunu tekradan soyluyorum takım cok kotu ıdı ve bundan dolayı bır kısıye hataları baglamak bence cok sacma olsun buda bır derstır derım ben bakın gorun ılerde bu hataların hıc bırı olmıyacak yada yakında yenı bır teknıkdrektor gelecek heheh ınsallah oyle olmaz |
Bizde Arkandayız Tigana bugüne kadar gelen teknik direktörler gittide ne oldu? |
besiktasta turk hoca yapamaz yani yaptirmazlar en iyisi tigananin kendine ceki duzen vermesi zaten arada 3 puan var onemli olan avrupada basari bakalim tigana uefa maclarinda ne yapacak |
toparlanacagımıza eminim |
ya ne sameti falan hepsi kolpa tiganaya güveniyorum takımı düzeltecektir zaten kendi 2.5 ay önce söylemişti ekimde takım 4x4 olcak die bu takım şampiyon olacakkkkkkkkkkkkk |
Türkiye`de Saat: 11:38 . |