![]() |
tiganaya güveniyorum haziran veya temmuz ayında adam ekimde anca oturur takım demişti zaten lütfen 1 maçla adamı asmayalım del bosque deki hatayı bunda yapmayalım tigana başarıya ulaştıracaktır..bazı arkadaşlar luce diyor ama luce bu takımı hiç oynatamaz sergen tümör oynatamadı delgado rico yıldızlarını nasıl oynatacak luce defansa önem veriyor defans için bakiyimi oynatacak kapanacak adamı yok luceyi bende seviyorum ama oda cok hata yaptı hatırlatıyım isterseniz 1_5 ay forma giymeyen bir adamı vatandaşı diye aldırdı İLİE 2_ilk sezon harika oynayan bi pancu vardı 2.sezon ilhan gitti ilie zaten kötü forvet almıyosun yinede pancuyu ön libero oynatıyosun bu hangi akla hizmet 3_hep futbolcu veya hakeme yükleniyo sucu kendinde aramıyodu 4_disiplinsizdi COK SEVDİĞİNİZ SİNAN ABİNİZİN Bİ cümlesi İLHAN LUCEYE LAZİO MAÇINDAN SONRA KRAMPON FIRLATMIŞ 5_O ZAMANLAR DEFANSİF FUTBOL OYNATIYOR DİYE ELEŞTİRENLER ŞİMDİ GERİ İSTİYOR PEKİ SİZCE LUCE HÜCUM OYNATABİLİRMİ DAHA ÇNCE BÖYLE BİR GEÇMİŞİ VARMI 6-BJK SU AN OFANSİF BİR KADROYA SAHİP DEFANSİF BİR TEKNİK ADAM YARAMAZ 7_BEŞİKTAŞA GÜVENİYORUM CSKA VE GS MAÇINI YENECEKTİR ELEŞTİRENLER SUSACAKTIR VE SEZON SONU ŞAMPİYON OLACAGIZZZZ |
Bi macta herkez tiganaya yuklendi , dogru hata yapti ama unutmayin ki futbolda kaybetmek te var tigana bjk ya gelebilecek en iyi 5 teknik direktorden biridir bence. |
Istikrar Tigana kalmali gitmeli muhabbetleri dahi yanlis. arkadaslar hepimiz biliyoruzki takimimiz yeni ve genc bir alisma döneminde hocada güvendigi adamlari kadroya almis ama tutmadi ayni hatayi sanmiyorumki gene yapsin aldigi tepkilerden sonra dahada dikkatili olacaktir. Bence istikrar olmali medya etkisinden kurtulalim bu takim basarili olacaktir. |
Hemen alalım satalım olayına karşıyım ama işin gerçeği benim pek güvenim kalmadı.Yapılan hatalar pek normal hatalar değildi.Maçta resmen harakiri yaptık.Çıkarılan kadro ve düzen inanılır gibi değildi.Umarım çabuk toparlar. |
Alıntı:
|
Tiganaya laf atanlar bjk den defolup gitsin her teknik direktöre aynı şeyi yapmak zorundamıyız??? BU SENE BAŞARILIDA OLSA BAŞARISIZDA OLSA TİGANA!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yorumlar Beşiktaşıma zarar verirse babamı bile. Neise üslubum sert oldu ama bakın gerçek böyle her gelen futbolcuyu hergelen teknik direktörü 2 günde kovuyoruz. Geçen sene geldiği anda Türkiye Kupasını aldırıp ardından Süper Kupayı aldıran Tigana değilmiydi? Her gelen Teknik direktöre böyle yapmayın bırakın adam yeni kadro kurdu bu adam giderse seneye yine aynısı olur 0 dan kadro kurulur o adamıda göndeririz bu iş böyle gider sonumuz salatasaray gibi olur |
Alıntı:
şampiyonluk kaçtı ama bunda lucenin hiçbir hatası yoktu o sene beşiktaşa çelme takılmak istendi ve başarıldı...başarısız adamın bu takımda işi yok...kariyeri de iyi olabilir tigananın ama şuan bjk ye getirisi bu kadar transfer dışında hiçbirşey...ben sonuç istiyorum... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:35 . |