![]() |
yaw arkadaşlar sole bişey war hocaya yakın ligi bilen bir adam lazım.örnek sinan engin onun gibi.onun hocaya bilgi vermesi lazım. daha hoca herhalde ligimizi 8 aydır çözemedi. |
sinan abimiz de arada cok konusuyor yaa |
ya ben demiştim demek moda ama bobo ile olmaz daha kaliteli forvet lazım dediğimizde millet boboyu yere göğe sığdıramadılar , defansa yabancı hakkı varsa kullanılmalı defans bulamıyosan önlibero alınmalı dediğimizde bu transferler yeter dendi burdan çıkacak kanı çabuk havaya giriyoruz delgado ricardinho olay tamam olmuyo. buna rağmen beşiktaş bu ligi almalı o ayrı. kesinlikle devre de bobo gitmeli gökhan ünal alınmalı. defansa mutlak adam lazım (pascal cygan tam adamıydı kaçtı) klebersonda sezon sonu yeniden düşünülmeli tabi runje ile birlikte.runje bobo kleberson seneye bunlar olmamalı... delgado ricardinho gerisi yalan |
bence lucescu gelsin cok ii hocaydı... |
ayni riza calimbay gibi olur bence ondan gelmesin bize turk tek.dir su anda bosta kim var diye bakiyorum cok iyi de bir teknik direktor yok . ama tigana gitmeyecek bence |
ooh eskittiniz hocayi yine |
Ziya Doganin şansı yok, gitti tam zamanında yine TS'ye. Kimse kusura bakmasın ama Baki gibi bir adamı alıp, TS maçında ısrarla oynatırsan, hele hele devre arasında değiştirmezsen... kusura bakmayın ama ben bunu bize yakıştıramam. |
sinan bişey biliyo sa dogrudur ona katılıyorum. keske basımızda olsa... |
Alıntı:
hadi at tüm takımı ama ya TS maçındaki muhteşem ötesi seyirci! bana lütfen söyle, dünya'da hangi takımda var böyle bir taraftar!? Böyle bir takıma hangi teknik direktör sahip olmak istemez? |
samet aybabaya ısınamadı beşiktaş taraftarı böyle bir geçiş döneminde yerli hocaya dönülmemeli |
Türkiye`de Saat: 02:31 . |