![]() |
iki haftada iki galibiyet alalım sonra bunlar konuşulmayacak.. |
ben tiganaya acıkca sölim güvenmiyorum ama istikrara sağnamka istiyosalar bir sürü hoca var hemde türk ve tiganadan az paraya calışırlar misal ertuğrul sağlam dünyanın en iyi gelişme gösteren 20 antrenöründen biri |
ya eğer takıma bi faydası yoksa durmasn,kimler ne paralarla alındı fos çıktı,tiganaya da paşa paşa öderiz napalım alıştık:D |
şu anda deil..ama tigananın yerine sene sonunda ya da duruma göre devre arasında iyi bir hoca gelmeli.. |
Eğer gerçekten duracaksalar bravo yalnız daha önceki gibi arkasındayız deyip yollarsalar bizim açımızdan hiç de iyi olmaz... İNADINA TİGANA !!!!! |
sabrediyoruz bakalım ama nereye kadar gidecek bu bilinmiyor |
Alıntı:
evet yönetim bu sefer çok aştı kendini çok yüksekten uçtu umarım aynı yükseklikten devam eder düşmez!!!! |
şu aşamada yapacak bişey yok zaten..denize açılmışız artık..bu gemi çürük ya da bu kaptan iyi demenin kimseye bir faydası yok..ama en yakın limana yanaştıktan sonra bir takım şeyleri değiştirmeyi düşünmek çok daha mantıklı olacak.. |
Yönetim Tigana'nın arkasında durmak zorunda.Çünkü eğer Tigana'da giderse yanında Demirören ve arkadaşlarını da götürür. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:39 . |