![]() |
Alıntı:
|
inşallah teklifleri değerlendirmeye alır... ayrıca sadece altyapı direktörlüğüne ikna edilip yeniş TD getirilse imiş...çok daha doğru olacakmıştı.... |
Alıntı:
|
Benİ TÜrkİye'dekİ Şampİyonluklar Aslinda Artik Zerre İlgİlendİrmİyor! Kİmİn Ne Şekİlde Şampİyon OlduĞu Artik Bellİ DeĞİl!! BaŞari Krİterİ Artik TÜrkİye Olmamali!! Ben Kapikule DiŞina Çikamayan Takim İstemİyorum Ve LÜtfen!!! SÜper Kupayi Kazanmasi Asla Ve Asla Luce'yİ Adam Yapmaz!!! AÇikÇa SÖyleyeyİm : Ben O Adamin OynattiĞi Futbolu BeĞenmİyorum! Benİm Takimimi, Sİvas Gİbİ Oynatip, Kontraatakla Gol Arayan Bİr Takim Yapiyor. Sevmİyorum Da İstemİyorum Da!!! Katilirsin Katilmazsin, Banane!!!! |
keşke mösyö tigana eywallah ben gidiyorum dese,anlaşıp göndermek lazım tazminatı çok fazla |
Alıntı:
Beşiktaşı tarihinde ilk defa |
satın gitsin |
Lucescu bambaşka bi adam...Düşünülmeden yazılan yorumlar veya düşünülmeye çalışılıpta becerilememiş yorumları yapanlar beni baya bi güldürdü... Tigana ve Lucescu... Tigana Lucescunun Tırnağının Ucu Olmaz :) |
Alıntı:
|
İstikrar adına Tigana kalmalı.Hataları var ama bunlar düzeltilmeyecek şeyler değil.Tigana'ya güveniyorum.Kim ne derse desin?Zaten herkesin istediğini yapsaydı niye 2 milyon euro veriyoruz biz bu adama yıllık??? |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |