![]() |
Sen EĞer KulÜbÜn BaŞinda Tutarsiz Ve DuruŞunu KaybetmİŞ Bİr BaŞkan İstİyorsan, Yahu Ne Denİr Kİ? Ne Dense AĞir Olacak. Sana Da AĞir KonuŞmak İstemem... Adam İstemem Deyİp GÖnderdİĞİ Bİr Adami Gerİ ÇaĞirmaya Kalkiyor (farazİ Tabİ), Ve Sende "aa,ne GÜzel" Dİyorsun!! Sana Aradakİ Farki Anlatayim, Ben Luce Nİn OynattiĞi Futbolu BeĞenmİyorum. O Sene De BeĞenmİyordum Ayri!! Ha, Fİkret Orman Gelİr, Adami Getİrİr Eywallah! Ama Sen 2 Yil Önce GÖnderdİĞİn Adami Getİrİyorsan, Bİlmem Demek İstedİĞİmİ Anladin Mi!!! |
Alıntı:
|
"Hayırdır!" adlı konu içinde sana bir cevap yazdım, umarım yerine ulaşır. Ayrıca belirtmek isterim ki ağır konuşma sana değil, bu ilkeleri ezenleredir!!! Bu tip anlamaların olduğundan seninle polemiğe girmem!!! |
Alıntı:
|
nerde o gunler ya git iste ne guzel ulkenden teklif almissin |
O zaman küsmeyin ama biz sizinle yola devam edemeyeceğiz...güle güle yönetim diyim ben...çünkü gidecekler..!!!!!!!!! yönetimden biri der tigana hatalı yolları ayıralım diğeri der sonuna kadar biri tereddütsüz..valla yönetim dağıldı iyice...yar saçların lüle lüle yönetim sana güle güle...ben bunların gideceğini birdaha yönetimde olacğaını sanmıyorum..zaten olurlarsa da ne diyim yanmışız biz...hıı olurlarsa da nasıl olurlar..bukadar borç varken kimse o taşın altına elini sokmaz meydan bunlara kalır... |
beni öldürseydinisde bu haberi vermeseydin murat aksu... |
Sistemi değiştirsin yeter biz iyi takım oluruz.. Genç oyuncuların yerlerini değiştirip oynatıyorya , bide bunu eleştiriyorlar anlamıyorum, futbolcu bööle yetişir arkadaşlar.. Yanlız kadroya takviye şart.. Ah ulan yönetim şu yabancı kontenjanını ne diye boş bırakırsın ki... |
derbiden öncede gitmesi kesinleşse bile gidecek demezler herlde... |
halami ya yuhhh ya yuhhh |
Türkiye`de Saat: 10:22 . |