![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NOD32 - Eset , Suanda en reva$'ta oLan Virüs programlari fakat , söyle bir tabir var ; "Virüs Programlari , Virüs'ü Temizlemiyor." Dogru. Neden Bilgisayar'larinize Virüs Taramasi Yaptiginizda Virüs'lere rastlayabiliyorsunuz , Neden Virüs iLk girdiginde Virüs programi temizlemiyor , bi cok nedeni var ama ben ilginc bi sistem kurdum ßi PC Teknik servis oLarak 2 Virüs Programi birden kullaniyorum Eset 2009 Türkce ve Karspersky 2009 PC Calistigi zaman ESET 2009 Acik duruyor , Karspersky offline durumda. Virüs Taramasi yaparkende Karspersky i Kullaniyorum Eset i Offline duruma aliyorum.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #2 | |||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Harddisk ve , İslem'cin iyi olduktan sonra Kasma problemi olmazki
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
| | |
| | #4 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haklısın ama çok iyi olması lazım eğer onlar iyi olursa zaten korumada tek proğramla (secilen kaliteli) olur.2. ye gerek kalmaz
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |