![]() |
Bu mouse ve klavyeyi yıkayabilirsiniz Bu mouse ve klavyeyi yıkayabilirsiniz http://image.haber7.com/haber/haber7...3052116474.jpg Doktorlar ve sağlık uzmanlarınca ofislerdeki en kirli araçlar arasında gösterilen mouse ve klavyeler artık yıkanabilecek. ABD merkezli sağlık ürünleri firması Seal Shield tarafından geliştirilen 'Silver Surf' adlı klavye ve mouse, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Doktorlar ve sağlık uzmanlarınca ofislerdeki en kirli araçlar arasında gösterilen klavye ve mouse'un, bulaşıcı hastalıkların yayılmasında önemli etkenler arasında yeraldığını vurgulayan şirket yetkilileri, yeni ürünleri sayesinde bilgisayar başında çalışan kişilerin hijyenlerini maksimum ölçüde sağlayabileceğini söylüyor. Herhangi bir kablo bağlantısı bulunmayan klavye ve mouse, bulaşık makinesinde ya da sıcak suda yıkandığında kuruması için bir süre bekletiliyor. Cihazların kesinlikle elektronik aksamlarına su geçirmediğini kaydeden şirket yetkilileri, yıkanabilir televizyon kumandası da ürettiklerini belirtiyor. - gazeteport |
güzelmiş de bu klavyeler için spreyler varmış onlarda güzel temizliyormş |
gercekte iyi olur benim klavyeyi temizlemekten bıktım direkt atarım suyun içine :) |
iyi fikir bencede... |
bikez daha demiştim ben markla siliodum şimdi mistir masıl la:D:D mis gibi oluyo:) |
kireçlenmesin sonra :D:D:D:D hangi ilacı öneriyolar :D:D:D... |
iyi numara bundan bi tanede ben alim :D:D:D |
hmm güzel fikir ben herhalde benimkini atsam makinaya ev ... götürür:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:59 . |