![]() |
ya evet orasida öyle empoli, almanyadada bu konu nedeniyle Tek Tip Üniforma uygulamasina gecmek istiyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kesinlikle yasaklanmalı..bizim zamanımızda cep telefonu yoktu gül gibi okuduk bitirdik..yararlarına kıyasla çok daha fazla ve tehlikeli zararları var..disiplini sağlama açısından zararlı, öğrenci motivasyonu ve dersteki başarısı açısından zararlı, ahlaki açıdan çok büyük suistimalleri mevcut, öğrencinin kişisel gelişimi açısından tehlikeleri var...var da var..okul bahçelerine ankesörlü telefon koyulursa öğrenciler pekala ihtiyaçlarını giderebilirler.. |
haklısın markus kesinlikle okullarda bi şekilde yasaklanmalı... |
Alıntı:
|
yani telefonun amacı aşıldı okullarda gerekli gereksiz oluyor |
Alıntı:
Ama benim fikriminde nesi yanlış Telefonla gelen artık her okulun güvenliği var neredeyse oraya bir posta kutusu gibi bir şeye emaneten verebilirler böylece okulun sonunda teli olanlarda okulda daha rahat eder |
Cep Telefonu kullanma yasida baya düstü yakinda Ilkokuldada yasaklansin diye yazariz... |
yok abi geç kalındı yaw ben bugun telefonumu kaybettim hep zaten bi kayıp verildikten sonra oluo ne olcaksa ben karşıyım tel yasaklanmasına... |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |