![]() |
gecmis olsun bundan 5 yil önce bende 3330 almistim yeni 6 saat sora kaybettim :) |
Saçmalık....Tek Kelimeyle Saçmalık....Bu Kadar Gerilik,Bu Kadar Milli Eğitimin Acizliği Tek Kelimeyle...İlk Önce Kendi Öğretmenlerine Güvensin,Öğretmenleri Bi Sözünü Geçirsin...Kendi Öğretmenlerinin Acizliğini Bu Yolla Mı Kapamaya Çalışıyor... Öğretmenleride Aciz,Milli Eğitimde Aciz... |
bence normal cepler kalsın yanı kameralılar yasaklansın |
Alıntı:
|
herkes o haydarpaşadakiler gibi dangoz olmayabilir,iletişimi engellememek lazım bence |
Valah bizim burda herkeste var, hic bir yerde yasak degil, sadece derste kullanmak yasak. Burda herkes buna uyuyor ve sadece tenefuste kullaniyorlar, bazen ders olmadimi kantinde oturup kullaniyoz yani yasaklamaya gerek yok bence. Egitim evde baslar! |
bencede yasaklansınnnn:) |
Telefon kullanılması o kadar kolay kaldırılamaz,öyle bir hale geldikki telefonsuz wc ye gitmiyoruz nerdeyse,doğal olarakda lise ve orta okulda ki gençlerde teknolojinin gelişmesi,bu kadar cazip duruma gelmesi sayesinde telefonsuz yapamaz hale geldiler.Benim liseyi bitireli çok oldu ama bize derste yasaktı sadece,en mantıklısıda bu zaten... |
Ilk Ve Orta öğretimde,okullarda Telefona Hayir... |
orta okullarda kesinlikle yasaklansın bencede |
Türkiye`de Saat: 19:44 . |